Sinemaya asla uyarlanamayacağı düşünülen Laurence Sterne’ün The Life and Opinions of Tristram Shandy, Gentlemen isimli kitabının hiciv tadındaki bir uyarlama denemesi, Tristram Shandy: A Cock and Bull Story.
Yapılamayacakları yapma ustası Michael Winterbottom, bu karmakarışık, düzensiz, başı sonu belli olmayan edebiyat çalışmasını, Tristram Shandy’nin filmini çekmeye çalışan bir film ekibi üzerinden sinemaya uyarlayarak kurgulamaya çalışmış. Film içinde film tarzında ilerleyen Winterbottom’ın ’Shandy’sinde, Steve Coogan, hem Tristram Shandy’yi hem de babası Walter’ı canlandırıyor.
Z.S.
Fragmanlar
1:52
Tristram Shandy: A Cock and Bull Story Orijinal Fragman
evet film güzeldi bence.:)belli bir senaryosu yok filmin ve geçmişle şimdi içiçe.:)
njoi
9 değerlendirmeler
Takip Et!
5,0
28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmin en çok hoşuma giden yanı jennie'nin çaktırmadan diğerleriyle dalga geçmesi oldu. zira "lancelot du lac"ta anlattığı gibi bir savaş sahnesi yoktur , "Shadow of Angels" filmini de fassbinder yönetmemiştir. bravo jennie!
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.