Altın Çiçeğin Laneti

sestetik
sestetik

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Mekanlar ve kıyafetler mütiş bir ihtişam ve gösteriş içinde hazırlanmış gercekten sizde o kıfetlerin ve ihtişamın içinde yer almak istiyorsunuz ama sadece okadar.Bide bu görsel şölenin yanına daha iyi daha tamamlayıcı bir konusu olsaydı keşke.Bizim eski türk filmlerimizde de bu tür konular cok vardı tek farkı yeşilçamın olanaklarının yetersiz olmasıydı bu havayı aynı yansıtamamasının nedeni.Çok büyük beklentim yok görmek istiyorum derseniz izleyin ama izlemesenizde konusu yada konusuzluğumu demeli artık itibari ile birşey kacırmayacaksınz emin olun..........
abdulvasih
abdulvasih

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu filmi anlamak için bırazda çin sanatına bakmak lazım çin sanatı içinde krizantem çiçeginin onemınıde bılmek lazım yimou zhang ın hero filmindekı aksıyon sahnelerinı bekleyıp gıden arkadaslar genellıkle fılm hakkında olumsuz goruş bıldırıyorlar ama gerek film gerekse de kostümler oldukça basarılı ben fılmı cok begendım dedıgım gıbı bu fılm bırazda çin sanatnı anlamayı gerektırıyor................
kodinxxx
kodinxxx

2 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok iyi bir film uzakdoğunun kapalı ve sert dokusunu çok iyi veriyor hikaye güzel çekimler güzel rüye fabrikasının boş beleş filmlerini beşe katlar
umgaumga
umgaumga

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
sonu daha iyi olabilirdi ama bence alanında mükemmel !
35in
35in

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
fragmana bakınca heycanlandım savaş sahneleri ve filmin son 15-20 dk sı süperdi geri kalanı vasat ve karışık gerçekten çok kötü pişman oldum yani:(
tolga944
tolga944

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Kaplan ve ejderha tadinda ama ihanetin ön planda oldugu sürekleyici heyecanli hele ki son 20 dakikasi inanilmaz güzel bir renk cümbüsü(özelliklede sarinin)olan tavsiyelik bir film ben 9 verdim:))
zrrn-sahn
zrrn-sahn

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi diyebilirim.görüntülerin etkileyiciliğinin yanı sıra senaryo da oldukça başarılıydı.bu adamlar bu işi biliyor!!!
ajbekij
ajbekij

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Şatafat, şatafat, şatafat ve bol bol entrika. Sıkıcı bir kurgu. Uzakdoğu sineması şatafatın herşeyin yerini tutacağını sanıyor.
erh-n
erh-n

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
sarı renkten nefret ettim bu film yüzünden Osmanlı ya kurban olayım Böle bi sacmalık da hiç görmedim sarı sarı sarı sarı war sadece filimde
tommyvice
tommyvice

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Başlarda sıkıcı geliyor ama kargaşalar çözülmeye başlandığında inanılmaz bir heyecan yaratıyor.Hele son 20 dk. mükemmel ötesi 10/10
peace601
peace601

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
senaryo gerçekten güzeldi
kahraman filminini yönetmeninden olduğunu hatırlıyorum
iki filmi kıyaslarsak bunun senaryosu daha iyi
kahramanın görselliği daha muhteşemdi
ar-if
ar-if

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
gong linin karika filmlerinden biri:)
felizfeliz
felizfeliz

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Hanedanlığın içerisinde ki akıl almaz entrikaları anlatan başarılı bir film. Tavsiye ederim.
chicc00
chicc00

8 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bence süper bir flimm tavsiye ederim
missmercury
missmercury

13 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bi kere daha Gong Li hayranı oldum,filmi izlerken... Gerçek anlamda 'film' budur diyebilirim...