Altın Çiçeğin Laneti

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Aşk,ihanet ,entrika tüm bunlar görsel bir şölenle bizlere sunulmuş.Uzak doğu dövüş sahneleri bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilirler.Sadece kostümler için bile bu film izlenir
peace601
peace601

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
senaryo gerçekten güzeldi
kahraman filminini yönetmeninden olduğunu hatırlıyorum
iki filmi kıyaslarsak bunun senaryosu daha iyi
kahramanın görselliği daha muhteşemdi
smyrna88i
smyrna88i

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
her türlü duyguyu çok çok derinden işlemiş bi filmdi..ben beğendim ama sıkılanlar olmuştu
marrynoss
marrynoss

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bu denli durağan ilerleyen ama bir o kadar da sizi içine çeken, hiç sıkılmadan, merakla, ilgiyle izlenen bir film..Özellikle görsel açıdan muhteşem bir yapıt..Muhakkak görülmeli.
tolga198607
tolga198607

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
Tipik saray entrikaları çerçvesinde, saray içinde taht mücadelesine güzel bir örnek.Sürükleyici bir film.Film gerçek yaşamdanmı alınmış bilmiyorum ama güçlü çin imparatorluğundaki taht mücadelesi romantik özellikler içeren bir dille anlatılmış.Hoş bir film ,izlenebilir.
exzestenze
exzestenze

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
Tüm yeni nesil uzakdoğu sinema filmleri gibi bu film de görsel zenginlik ve ihtişamıyla dopdolu ve kendine özgü çizgileri felsefesi olan ,hollywood filmlerinde severek izlediğimiz klişeler ve yozlaşmalara karşı yeni bir nefes alternatif sunan uzakdoğu sinemasının estetik çizgileri bu filmde de karşımıza çıkıyor
bahartekstil
bahartekstil

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
Çok farklı bir film...

Pek izlenmeye değer değil. Büyük bir imparator ailesinin trajedisini anlatıyor.

Filmdeki savaş sahnesi filmin en sonunda fakat filmin sonu ancak bu kadar güzel bitebilirdi.

Savaş sahnesi güzeldi...

10 üzerinden 5
35in
35in

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
fragmana bakınca heycanlandım savaş sahneleri ve filmin son 15-20 dk sı süperdi geri kalanı vasat ve karışık gerçekten çok kötü pişman oldum yani:(
ateusas
ateusas

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kaplan ve ejderhayla başlayan bu film serileri parlayan hançerler hero vb. gibi inanılmaz güzel filimler zincirine yeni bir film daha ekleniyo sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca burdan film şirketlerine bi eleştiri film 2006 gösterime girmiş ama biz hala filmi izleme hayali kuruyoruz umarım yetkililer daha duyarlı olur herkesin izlemesini tafsiye ederim çünkü ouncuların geçmiş film kariyerleri ve asya kültürü filmlerin kaliteside ortada
erh-n
erh-n

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
sarı renkten nefret ettim bu film yüzünden Osmanlı ya kurban olayım Böle bi sacmalık da hiç görmedim sarı sarı sarı sarı war sadece filimde
bahdur
bahdur

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
Film çok güzel. Sonuna kadar ilginizi hiç kaybetmeden izleyebilirsiniz. Çünkü sürekli düşünüyor, bağlantılar kuruyor ve karar vermeye çalışıyor olacaksınız :) Görsellik mükemmel...
ebeleren
ebeleren

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gorsellik muhtesem... "hero" "kaplan ve ejderha" ve daha bircok yapimda oldugu gibi, yine harikalar yaratilmis bence... goze hitap ediyorr hem de zevke :) iyi seyirlerr
perii1983
perii1983

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film değildi bence.
newbahar007
newbahar007

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika bir film..tavsiye ederim izlemediyseniz.
abdulvasih
abdulvasih

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu filmi anlamak için bırazda çin sanatına bakmak lazım çin sanatı içinde krizantem çiçeginin onemınıde bılmek lazım yimou zhang ın hero filmindekı aksıyon sahnelerinı bekleyıp gıden arkadaslar genellıkle fılm hakkında olumsuz goruş bıldırıyorlar ama gerek film gerekse de kostümler oldukça basarılı ben fılmı cok begendım dedıgım gıbı bu fılm bırazda çin sanatnı anlamayı gerektırıyor................