En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
tropter
Takipçi
123 değerlendirmeler
Takip Et!
2,5
5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Beyazperdede yazan yorumları okuduktan sonra filmi izlemeye karar verdim.Fragmanıda güzeldi.Fakat izlemeye başlayınca doğrusunu söylemek gerekirse beni biraz sıktı.Konusu iyiydi ama Amerikan ve İngiliz yapımı romantik komedilerde dikkat ederseniz biraz canlılık ve hareket vardır.Saçma olsalar bile o hareket ve canlılık sizi sıkmaz bir şekilde sürükler.Fransız yapımı filmleri sevmememin nedeni cansız ve durgun olmaları.Birde Fransız oyuncuları bir ikisi hariç genelde soğuk oluyorlar.Filimdeki Audrian Tatu tipik Fransız soğukluğuna örnek bir aktristir mesela.Yani Fransızların ukalalığı kendilerini beğenmişlikleri yanında filmlerini,arabalarını ve yemeklerinide beğenmiyorum açıkçası.Yanlış anlaşılmasın benimki milliyetçilik falanda değil sadece Fransız yapımı ürünleri filmleride dahil olmak üzere hoş bulmayanlardanım.Yanlış anlaşılmasın lütfen.
Bu filmi, audreyi ilk defa izlediğim amelie filminden sonra izlemek aklıma esti. Amelie'de; Audreye aşık olmuştum büyük bir beklenti ile izledim. Tam beklentilerimi karşılamasa da hayal kırıklığıda sayılmaz. Ama audrey beni kendisine bir kez daha aşık etti :)
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.