mickey-knox
30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Biraz yazık olmuş gibi. Bu kadar oyuncuyu kullanamamış yönetmen. Yorum yazan arkadaşlardan birininde dediği gibi, Tarantino ve Guy Richie havası verilmeye çalışılmış zorlama bi film gibi geldi. Çok fazla karakter var fakat aralarındaki etkileşim çok zayıf.
Ben sevmedim açıkcası filmi, öyle akıllarda kalıcak bişey değil. Öylesine izlenebilir.
şu anki puanı haketmiyor ve seyradeilmesi zaman kaybı , film de sadece 5 dk lık asansör sahnesindeki çatışma bölümüü güzeldi. çok basit bir yapım olmuş bu kadar çeşitli oyuncuların olduğu bir yerde konu daha iyi işlenebilirdi.6/10
yonetmenın tarantınonun cekım teknıknıgınden ve guy rıtchıe nın fılmlerındekı hızlı akıcı fılm replıklerınden etkılendıgı kesın fakat kurgulama kısmında eksık kaldıgını dusunebılırz.fılmın dıyalogları o kadar hızlı gelısıo kı sahnelerı takıp etmek zor oluyo buda fılmın anlasılmasını olanaksız kılıyo,bu fılme kısaca vasat bı oznetı dıyebılırız tek artı puanı ryan reynolds ın performansı..
bence son günlerde 300 spratalı veya alpha dog dan beklentinizi bu filme yönlendirin daha akkkıllı bi seçim olur film süper ötesi keşke bi saat daha falan uzun olsaydı :P
Bu filmin 2.sini izledim,aksiyon olarak gerçekten güzel ama filmde biraz kopukluk var,1.filmle fazla alakası yok ama izleyin 4 farklı grup 7 ayrı katil var.Guy Ritchie tarzında olmuş,tavsiye ederim.
bu kadar iyi oyuncular olmasına rağmen çok da güzel bir film olmamış. film fazla karışık olmuş. final de insanları etkilemeye çalışmışlar ama olmamış.10/7
çok eğlenceli ve sıkı bir film. karakterlerin çeşitliliği, başarılı isimlerle birleşince çok iyi birşey çıkmış ortaya. farklı bir yapım izlenmesini tevsiye ederim.
film gerçekten izlenmeye değer kurgular müthişş özelliklee aksiyon sahneleri çok güzell tiplemelerr zaten olağan üstüü mutalaka izlenmeliiii sonu biraz dramtik olmuuş okadaar