Öncelikle şunu söyliyim çok fazla kan ve argo kelime içeren bir film. Çocukların kesinlikle seyretmemesi lazım. Ama bu durumu kaldırabilecek yetişkinlere gelirsek, onlar seyretsinler mutlaka. Temposu hiç düşmeyen, arada sürpriz oyuncuların cirit attığı, iyi yapımlardan. Sonu da böyle bir filme göre çok iyiydi bu arada ;)
Görselliği ve güzel konusuyla sıkılmadan izleyebileceğiniz güzel bir film... Konunun ve bazı sahnelerin Tarantino'nun "True Romance" filminden araklandığı hemen belli oluyor.
Andy Garcia ve Ben affleck çok az rolleri vardı filmde o biraz hayal kırıklığı oldu.Senaryo gereği büyük oyuncuların da az rol alabileceği ender filmlerden birisydi . Bol aksiyon bol kan bol silah bol kadın bol mafya bol bol bol katillerin oldugu kanın gövdeği götürdüüğü kimin kimi öldürdüğü pek de belli olmayan bir film di .Böyle filmlerden hoşlananlar alıp izlesin.
kadro muhteşem ama filmi daha etkili yapabilirlerdi.Yinede izlenir beni en çok etkileyen müziklerin senaryoyla uyumlu olması ve hangi aksiyonda hangi müzik çalındığı muhteşemdi.tabi burda clint mansell etkili rol oynuyor.Bu adam süper muzik yapıyor.Filmide etkili kılanların arkasında bence muzikte war.Film şuandaki oranı hak ediyor ama ben yinede 9 werdim değer yani:)
yönetmenin ilk filmine göre çok daha başarılı bi yapım olduğu kesin.ben afleck gene vasat bi oyunculuk sergilemiş.buna rağmen filmdeki karakterler çok başarılı diyebiliriz.film bence gösterime girdiğinde çok ii bir başarı yakalayacak. sıradn bi aksiyon filminden daha çok akıllıca yapılmış. yönetmeni tebrik etmek gerek.
Kült bir film olmasa da,benim için bu kategoriye girmeye aday bi film.Beğenmeyenler muhakkak olacaktır.Bu tür kişiler sırf muhalefet olsun diye yazarlar çoğu zaman.Filmden anlamayan,çoğunlukla klişe cümlelerle eleştirilerini belirten,türkçesi berbat,bazen tahammül sınırlarını zorlayan kişilerdir bunlar.Kısacası;film isteneni veyahut bekleneni fazlasıyla vermekte.Aksiyonu sıkı,kurgusu hoş,oyunculuklar cidden cok iyi.Filmin belli bir felsefesi mevcut.Bu arada bazı karakterlere sempati duyarken,bazılarından o denli nefret etmeniz filmin ne kadar inandırıcı olduğunu da gözler önüne seriyor.iyi seyirler diliyorum..
Filmin ilk yarısı geniş kadronun rol aldığı karakter kümelenmelerini tanıtma ile geçiyor bu yüzden sıkılabilirsiniz fakat aksiyonun tavan yaptığı ikinci yarısı dünyadan soyutlanabilirsiniz o derece... Görevimiz Tehlike 3 filminin teklif edilipte kabul etmeyen yönetmeni Joe Carnahan bu film ile sükse yapmış. Tabii bunda Universal Studio'nun popüler oyuncular ordusuna kesenin açması da büyük etken. Andy Garcia yine devleşti. Ryan Reynolds'u daha önce romantik bir film olan "Definlility, Maybe" de izlemiştim mükemmel rol kesmişti. Bu fimde değişik karakter rolü ile yine harikaydı. Oyuncu kadrosu o kadar genişti ki Ben Affleck ve Lost'un yıldızı Matthew Fox sanki sıradan figüran rolü gibi görünüp yok oldular. İzlemek isteyenlere önerim filmi sonuna kadar izleyin sıkılmayacağınıza eminim...
Filmin konusunu tam olarak anlayanlar , zaten filme hayran kalıyor. Bence köstebek den daha güzel bir film. Ben gerçekten hayran kaldım , müthiş bir senaryo , müthiş bir kurgu ve çok sürükleyici . Son yıllarda izlediğim en güzel filmlerden biri . Suç , Mafya , Derin Devlet , Aksiyon ! Filmi eleştirenler muhtemelen filmi kafalarında soru işaretleriyle bitirdiler bu yüzden eleştiriyorlar. Özellikle filmin sonu bir harika . Çok dikkatli izlenmesi gereken bir film.Laf olsun vakit geçsin diye izliycekseniz hiç izlemeyin. Hiçbir zevk almazsınız. Filme yazık olur . 10 üzerinden 9 . Harika bir filmdi .