Tehlikeli Aslar
4,1

laleerol
laleerol

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
Hiç beğenmedim,bu tarz filmlerden fazla keyif almasamda,izlediklerim arasında en kötüsüydü diyebilirim.
HAMLET1980
HAMLET1980

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kötü bir film olmş bence izlenmeye değmez ha bide şunu söyleyim ben afleck filmde sadece 5 dakika oynuyor yani ben afleckin filmi diil
mickey-knox
mickey-knox

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Biraz yazık olmuş gibi. Bu kadar oyuncuyu kullanamamış yönetmen. Yorum yazan arkadaşlardan birininde dediği gibi, Tarantino ve Guy Richie havası verilmeye çalışılmış zorlama bi film gibi geldi. Çok fazla karakter var fakat aralarındaki etkileşim çok zayıf.

Ben sevmedim açıkcası filmi, öyle akıllarda kalıcak bişey değil. Öylesine izlenebilir.
sardok
sardok

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
yonetmenın tarantınonun cekım teknıknıgınden ve guy rıtchıe nın fılmlerındekı hızlı akıcı fılm replıklerınden etkılendıgı kesın fakat kurgulama kısmında eksık kaldıgını dusunebılırz.fılmın dıyalogları o kadar hızlı gelısıo kı sahnelerı takıp etmek zor oluyo buda fılmın anlasılmasını olanaksız kılıyo,bu fılme kısaca vasat bı oznetı dıyebılırız tek artı puanı ryan reynolds ın performansı..
xasiomex
xasiomex

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
aman allahım ne kadar kötü bir filmdir bu....45 dakika süren asansör sahnesi ,yarım saat süren cinayete hazırlık sahnesi, sıkılan 3 milyon kurşun......sıkıcı , saçma bir film.basit senaryo , beceriksiz kurgu..allahtan alicia keys görünüyor da durumu kurtarıyor biraz.