Ben bu filmi dün tv de seyrettim iiyikide gitmemişim. Ben burdaki bütün yorumları ehmen hemen okudum filmi seyretmeden önce baktımki kimse beğenmemiş öok yüksek bir rakam var yani beğenenlerle beğenmeyenler arasında %8 %74 çok büyük bir rakam yinede herkesin zevki farklıdır diye düşündüm seyrettim ama gerçekten burda bütün yorum yapan herkes haklıymış film gerçekten çok kötüymüş tek üzüldüğüm nokta nicolas cage çünkü ben onun fimlerini vede oyunculuğunu çok seviyorum böyle bir filmde oynamayı neden kabul etmiş bilmem yanii hele filmin sonu tam bir facia bence sinirlerim bozuldu ya bu nedir böyle kısacası film kötü hele sonu çok çok kötü umarım bir daha böyle bir filmde oynamaz.
Filmi alırken hiçbir fikrim yoktu hakkında. Geldim eve yorumları okudum, çok üzüldüm, yorumlar baya kötü görünüyor. Ama huyum kurusun güzel çirkin demeden bütün filmleri izlerim. Bunu da iyi ki izlemişim.Sakın bu yorumlara inanmayın gayet izlenebilecek bir film. Değişik bir kurgusu var ve sonuda gayet süpriz ve mantık dahilinde.Ben sinemaseverlere tavsiye ediyorum. 7,4 / 10
Filmin başlangıcı güzeldi fakat sonra konudan sapmış saçma sapan bir şeye dönüşmüş,Nicholas Cage hayranı olarak nasıl böyle bir filmde rol aldığına gerçekten şaşırdım bir okadarda üzüldüm ,kimsenin izlemesini tavsiye etmiyorum oyuncu hakkında kötü düşüncelere yol açabilir,tam bir hayal kırıklığı .
oyunculuk mükemmel ama film için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.hayır anlamadığım cage bu filmi nasıl kabul etmiş.parasımı yok.cagein patladığı sahnelerde sırayla herkesi öldürmeye kalksa belki bişeye benzer ama hiçbirşey bu filmi kurtaramamış.
görmek lazım diye düşünüyorum izlemeye deyicek bi film ama çok klişe görüntüler ve karelar var sonuna doğruda artık merak etmeyide bırakıp tamam anladık ta uykum geldi gibi tepkiler oluşabilir
bencee berbat bir film nicholas cage böyle bi filmde oynamasıı çok ilginçç çünküü ben baş rolde o var diye gitmiştim genelde onun filmlerini hep beğenirim çünkü ama hayal kırıklığına uğradım hele sonuu çok sinirlerimi bozduu çok saçma bi şekilde bittii sakın gidipte vakit kaybetmeyinn hem paranıza hem vaktinize yazıkk