Lanetli Ada
2,1

guilty571
guilty571

5 Nisan 2006 tarihinde eklendi
nicolas ın zaten senaryo seçiminde kurtulamadığı bir durgunluk sorunu var.anlaömıyorumki bu kadar iyi bir aktör -aksiyon macera ustası neden böyle lüzümsuz filmerde oynarki yani ben 8mm yada 60sn yada yüzyüze gibi farlı bir yanı olan ciddi içer,iği olan faklı yeteneklerini de görmemizi sağlayacak filmlerde onu gömek isterdim ama o nedense bu hatayı hep yapıyor.işte aile babası gibi yda tersyüz gibi durgun özelliksiz bir film daha....
mnoktaanokta
mnoktaanokta

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ah nicolas ah oynamadığın başka tür,başka rol kalmadı artık
izleyip görmek lazım şimdilik zzzz
kera7
kera7

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
hakkatten kötü filmdi.. anlamadığım bu filmi yapanlar bu kadar soru işareti ve saçmalık var biz bunu düzeltelim demiyorlar mı????
texas-ranger
texas-ranger

9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
nicolas cace den beklenmeyen son derece kötü bir film hiç güzel diil parayı sokağa atmaya deymez
boy-24ist
boy-24ist

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
beklentileri karşılamayan bir film....sonu büyük bir hayal kırıklığı...Nicolas Cage nasıl bu filmde oynamayı kabul etmiş ki?
lotusflower
lotusflower

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Fragman ve nicholas ın kurbanı oldum:) bu filme hiç yakıştıramadım cage i. tam bi hayal kırıklığı!.. hele filmin o gıcık sonu yokmu, kabus gibi:)
beyza-timur
beyza-timur

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi izleyerek boşuna vakit kaybetmeyin derim...Hayatımda izlediğim en anlamsız filimlerden biriydi.
uzim
uzim

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
merakla bekledim bu filmi.izlerken farklı bir son bekliyordum ama akıllıca izleyiciyi kandırmışlar.izlenilebilir.
caparzoni
caparzoni

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bilmeyerek ömrümden giden boş iki saat için üzülüyorum sadece. Gage’in bi suçu yok...
Zafer Sarac
Zafer Sarac

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
izlemek bence zaman kaybı boş vkati bol olanlara :)
fringe-2
fringe-2

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ya aslında film klasiksleşmiş abd korku filmlerine benziyo...ama haklısnız arkadaşlar sıktı bu tür filmler.ama ben ilk defa Nicolas cage i bir korku filminde oynarken görüyorum açıkçası performansını merak ettiğm için gidicem... benim gibi düşünen warsa bi deneyin derim
jdnc
jdnc

6 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Bence nicolas cage'e yakısacak bir film.Ben ghost rider gibi bu filmide sabırsızlıkla bekliyorum.Ancak bu filmin treaseri cıktı.Bunu duydum.Ancak neden hala beyazperde.com'de yok anlayamadım.Bi an önce buraya da konmasını istiyorum ve bnm gibi bütün meraklıların meraklarını gidermesi gerek diorum.Sevgilerle...:-)
zxx3xxz
zxx3xxz

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
kalitesiz bir gerilim filminde "nicolas cage" ayarındaki bir oyuncuyu oynatırsan olacağı budur. kötü ve defalarca tekrarlanmış bir senaryo, anlamsız biten son... nicolas cage bile bu filmi kurtaramamış. 5/10
tedbundyla
tedbundyla

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Sırf Cage var die aldım filmi ama almaz olaydım,bu ne ağır tempo yaa,inat ettim sonuna kadar izledim ama kesinlikle sarmadı film.Tavsiye etmiyorum arkadaşlar...
Rinnegan
Rinnegan

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Vizyonda kayda değer başka şey olmadığı için girmiştim. Fena değil aslında evet biraz saçma bir konusu var finalide kötü ama boş vaktiniz varsa izleyebilirsiniz.5/10