Lanetli Ada
2,1

ceiron60
ceiron60

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmin konusu idare eder ama sırf Nicolas Cage için seyredilir ,filmin bazı yerlerinde sıkıla bilirsiniz bazı yerlerinde çok şaşırabilirsiniz özellikle final kısmı çok şaşırtıcı ve bir o kadarda dandik geldi bana insan bi ümit bekliyor finalden :)
edabuyun
edabuyun

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
sadece nicholas cage için izlenir,çok ötüydü iibaşladı ama çok saçma bitti.boşuna gitmeyin onun yerine volver'i izleyinn!!!!!
enderilgaz
enderilgaz

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
o filme harcanan paraya yazık be...bu kadar saçma sapan bir film yapılabilirdi ancak...
avc123
avc123

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
izlerken düşündüren bir film süpriz bi son
losterx
losterx

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
nicolas cage in filmleri berbat
keskinelc
keskinelc

8 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Film merak uyandırma çabalarıyla başlıyor ancak artık neredeyse klişe olmuş,becereksiz senaristlerden birisinin hikayesini seyretmek zorunda bırakılıyoruz.Nasıl konuları bağlamakta sıkıntılı ya da bu kadar kötü bağlayabilen insanlar perde önüne film aktarabiliyor inanılmaz. Pazarlama görevini de Nicolas Cage ile başaran ekip,göz dolduran fragmanlarla korku-gerilim sever bizleri sinemaya çekiyor.Kaçın kurtarın kendinizi düşmeyin tuzağa.
cemre-derici
cemre-derici

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Film başlarda ilgi çekici geldi fakat filmin sonu çok kötü bitii çok kötü bir film deil izlenilebilir ama nicolas cageye yazık olmuş
mosmor2
mosmor2

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ben filmi seyrettim nicholas cage in oyunculuğu her zamanki gibi güzel,hatta bi ara kendinizi öyle kaptırıyosunuzki filmin içinde hissediyosunuz kendinizi. Ama öyle bi sonu varki herşeyi berbat ediyo filmide. yinede tavsiye ederim.
drerdall
drerdall

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
berbat bir film. paranıza yazık. gitmeye değmez
trolr85
trolr85

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
berbat bi film...
rsbeverlo
rsbeverlo

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Film bence cok kaliteliydi. Izlemeye deger. Arkadaslar herhalde baska filme baktilar yada uyudular. Bu filmin puani 8/10 'dir.
muammeralsan
muammeralsan

18 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Şaka gibi... Sakın izleme gafletinde bulunmayın. Hiçbir film ile karşılaştırılamayacak kadar ucuz bir film.
coxer
coxer

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hayatımda sinemada izlediğim en iğrenç film, hatta son sahnesinden sonra 2 gün sinirden kendime gelemeyip verdiğim ücrete 1 sürahi su içtiğim bir film