Lanetli Ada
2,1

Ilknur K
Ilknur K

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Vasatın üstü bir film. Sonu sadece güzeldi bu da filmi kurtaran tek şeydi zaten. Ama öyle aman aman bir final değildi. çünkü başından beri sonunu tahmin etmiştim. Arkadaşların bazıları finaline bitmiş sanırım onlar çok fazla film seyretmiyor. ne finaller var ne finaller... bu da bişey mi dersiniz. 10/6
bewhy-2
bewhy-2

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
özellikle sonu çok hayal kırıklığı yarattı..
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
İlk izlediğimde vasat bulmuştum.İnternetteki yorumları okuyunca başka bir film mi izledim acaba diye şüphelenmedim değil.Çok acımasızca eleştiriliyor çünkü.İkinci kez izledim,yine vasat buldum.Çoğu yerde söylendiği gibi,bir puan alacak derecede kötü bir film değil bence. 6/10
blackinman
blackinman

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
nicolas cage hayranıyım. ama ne yalan söyliyim boş bi film. yani öylesine çekilmiş sanki
Sikimic
Sikimic

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Vasat bir filmdir. Daha iyi yapılabilirdi. Nicholas Cage ’de olmasa bu film hiç çekilmezdi.
sunk-galleon
sunk-galleon

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmi alırken hiçbir fikrim yoktu hakkında. Geldim eve yorumları okudum, çok üzüldüm, yorumlar baya kötü görünüyor. Ama huyum kurusun güzel çirkin demeden bütün filmleri izlerim. Bunu da iyi ki izlemişim.Sakın bu yorumlara inanmayın gayet izlenebilecek bir film. Değişik bir kurgusu var ve sonuda gayet süpriz ve mantık dahilinde.Ben sinemaseverlere tavsiye ediyorum. 7,4 / 10
uzim
uzim

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
merakla bekledim bu filmi.izlerken farklı bir son bekliyordum ama akıllıca izleyiciyi kandırmışlar.izlenilebilir.
fingerling-2
fingerling-2

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Olumsuz yorumların çoğuna katılıyorum izlememin tek nedeni n.cage onun bile filimi pek izlenir hale getirdiği söylenemez orta sınıf bir gerilim vaktim çok diyorsanız izleyin derim.
ceiron60
ceiron60

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmin konusu idare eder ama sırf Nicolas Cage için seyredilir ,filmin bazı yerlerinde sıkıla bilirsiniz bazı yerlerinde çok şaşırabilirsiniz özellikle final kısmı çok şaşırtıcı ve bir o kadarda dandik geldi bana insan bi ümit bekliyor finalden :)
cemre-derici
cemre-derici

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Film başlarda ilgi çekici geldi fakat filmin sonu çok kötü bitii çok kötü bir film deil izlenilebilir ama nicolas cageye yazık olmuş