Kadının Olamam
3,4

didemy1
didemy1

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
1) Tam bir romantik komedi, şeker gibi bir film. İyiler çok iyi, kötüler çok kötü - iyiler ödüllendiriliyor, kötüler cezalandırılıyor. Tipik romantik komedi özelliklerinin hepsini barındırıyor.
2) Özellikle Paul Rudd çok başarılı bir oyunculuk sergilemiş. Filme espri ve şirinlik katmış - ayrıca çok da yakışıklı.
3) Hoş vakit geçirmek, eğlenmek için gitmeye değer ama tabii ki iz bırakacak, hafızalara kazıncacak bir yapım değil.
4) Konusu oldukça hoş, pek denenmiş bir konu olmadığı için güzel işlenmiş, bazı tiplemeler çok eğlenceli, özellikle sekreter ve koca tiplemeleri çok eğlenceli...
Notum : 10 üzerinden 7
sena-kan
sena-kan

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmdeki isimlerden dolayı daha romantik komedi olmasını beklemiştim. Biraz hayal kırıklığı yaşadığımı itiraf etmeliyim bu durumda ancak yine de sonunda izledikten sonra pişmanlık duymayacağım kadar iyiydi.
rusher2008
rusher2008

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence cok sıradan bır film olmuş... sanki,çekilmiş olmak için çekilmiş..
sqlci
sqlci

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Hani bunun fragmanı diye sorarlar adama :D
raul7-2
raul7-2

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Ben çok anlamam , iyi bir izleyiciyim ama yorum yapacak kadar iyi degilim aslinda. Konu-oyuncular vs. ye diyecek lafım yok ama gecişler falan cok kotu yani bir sahneden diger sahneye gecerken filmden kopuyorsunuz artık bu neye baglıysa sıkılıyorsun filmde sırf bu yuzden yoksa guzel esprıler var vs.
slm-35-5
slm-35-5

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Gençler... Bir büyüğünüz olarak söyleyeyim ki, böyle hafif filmlere de ihtiyaç var. Her film sanat harikası olmak zorunda değil. Ayrıca, Michelle hangi filmde oynasa seyredilir... Ben çok beğendim. :))))
i-me
i-me

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Paul Rudd ' ın oynadıgı fılmler benım ılgımı pek cekmıyor .