Hesabım
    Aşk Manzaraları
     Aşk Manzaraları
    29 Haziran 2007 Sinemada | 1s 30dk | Komedi, Dram, Romantik
    Yönetmen Edward Blum
    |
    Senarist Aschlin Ditta
    Oyuncular: Ewan McGregor, Holly Aird, Eileen Atkins
    Orijinal adı Scenes of a Sexual Nature
    Üyeler
    2,8 93 Puanlama, 15 Eleştiri
    Beyazperde
    3,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Çoğunlukla Londra’da yaşayanlar Hampstead Heath Park’ta buluşurlar. Finans danışmanı Billy, başarılı bir seks arayıcısı olarak konuya dair lehteki ve aleyhtekiler ile tartışır. Yedi çift bu parkta buluşurlar ve aşka ve sekse dair düşüncelerini paylaşırlar birbirleri ile. Ortaya çıkan tüm fikirler herkesi farklı açılardan düşüncelere sevk eder. Genelde sorgulatan diyaloglarla ilerleyen film, bazen esprili bazen de dramatik aşk manzalarına şahit olur. Ed Blum imzalı bir ilk uzun metraj çalışmasıdır.

    Beyazperde Eleştirisi

    3,0
    Ortalama
    Aşk Manzaraları

    Kısa Kısa <b>Aşk Manzaraları</b>

    Yazar: Ayşegül Kesirli
    Ed Blum ismini ilk duyduğunuz anda aklınıza Büyük Balık filminin unutulmaz başkarakteri Ed Bloom'un gelmemesi neredeyse imkansız. En basit olayları kendine has anlatımıyla süsleyip, ortaya olağanüstü öyküler çıkaran Ed Bloom ile isim düzeyinde bir benzerlik taşımak bile ilk uzun metraj filmine imza atan Ed Blum için bir handikap aslında. Çünkü Aşk Manzaraları’nı izlemeye başlamadan önce jenerikte Ed Blum ismini gördüğünüzde, filmden beklentileriniz ister istemez ikiye katlanıyor. İçgüdüsel olarak Ed Blum da, en az Bloom soyadlı adaşı kadar iyi bir hikaye anlatıcısı olmalı, ismindeki bu şaşırtıcı çağrışım boşa gitmemeli diye düşünmeye başlıyorsunuz. Aşk Manzaraları, birkaç sıradan öykünün arka arkaya gelmesiyle oluşan yalın bir film. Anlatılan hikayelerin her biri filmde kendi gerçek süresi kadar zaman kaplıyor. Yani hikayeler içinde herhangi bir zaman atlaması yaşanmıyor. Bu durum filme

    Fragmanlar

    Aşk Manzaraları Orijinal Fragman 1:40
    Aşk Manzaraları Orijinal Fragman
    Öneriler

    Oyuncular

    Ewan McGregor
    Rolü : Billy
    Holly Aird
    Rolü : Molly
    Eileen Atkins
    Rolü : Iris
    Hugh Bonneville
    Rolü : Gerry

    İzleyici eleştirisi

    Demirtas
    Demirtas

    Takipçi 888 değerlendirmeler Takip Et!

    3,0
    3 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Tamamen diyalog üzerine kurulmuş bir film. Yer yer hoş muhabbetlere tanık oluyoruz. Film başarısını filmin geneline yayamasada yinede ortalama bir başarı sağlıyor.
    mimren18
    mimren18

    Takipçi 73 değerlendirmeler Takip Et!

    2,5
    26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Aşk ve Seks üzerine diyaloglar ile geçen bir film. Böyle bir filmde diyaloglar çok çarpıcı olması gerekirken o kadar filme damgasını vuran bir diyalog yoktu. hafif komedi unsuru serpiştirilmeye çalışılmış o da olmamış. Filmin yönetmeninin ilk uzun metrajlı filmi diye duymuştum. Eğer öyleyse ilk ve son olur. :) İyi Seyirler...
    luisablack
    luisablack

    Takipçi 60 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    güzel bir film. yani bir olay içermediği için herkese hitap etmiyor ama aşka dair güzel yorumlar var. derin bir gözlem gücüyle yazılmış başarılı bir senaryo,güzel replikler ve ingilterenin başarılı oyuncularından(benim favorilerimden) hugh bonneville.
    ilsalaron
    ilsalaron

    Takipçi 644 değerlendirmeler Takip Et!

    3,0
    5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Geçen Yıllarda sinemalarımızda gösterilen İngiliz Yapımı 'Aşk Heryerde'yi anımsatan zaman zaman onun kötü kopyası gibi duran bir film. O filmde kısa hikayeler aşk üzerineydi bu filmde ise direk seks teması işleniyor ve zaman zaman diyolaglar bayağı kaçabiliyor, ben filmi çok fazla beğendiğimi söyleyemem yine de özellikle filmin başındakiş yaşlı çiftin hikayesi filme damgasını adeta vuruyor.

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke İngiltere
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2005
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe 905 000 $
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2005, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2005.

    Yorumlar

    Back to Top