Transamerika
3,6

volkanick
volkanick

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok ilginç bir film olduğu kesin..ve de aykırı..ben sevdim..
sena-cos
sena-cos

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Felicity Huffman ve Kevin Zegers in oyunculukları görmeye değer. Konu da çok iyi ele alınmış.
bewhy-2
bewhy-2

25 Mart 2006 tarihinde eklendi
Bence filmde konu çok başarılı sıkıcılıktan uzak işlenmiş..Bu durumda insanlar gerçekten de var..Bunlar abartı değil..Evlenip de çocukları olmasına rağmen bu durumda olan bir sürü toplum dışına itilen insan var ve filmde bu çok güzel işlenmiş.Ayrıca Felicity Huffman çok başarılı.Gerek konuşması gerek davranışları ve gerekse görünüşü çok uygun olmuş, Oscar alamamasına üzüldüm açıkçası.
beck31
beck31

18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
felicity hoffman’ın başarılı oyunculuğuyla baştan sona kendini izlettiren film. en az hoffman’ın ve diğer başrollerin performansları kadar, yol boyunca hikayelerine dahil olan karakterlerin yapıları ve bree’nin iç dünyasının dış dünya ile mücadelesi, senaryoyu ön plana çıkarıyor.Filmin esnasinda calan country parcalarida bir o kadar guzeldi.10/9
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bana değişik fikirler gösterip değişik duygular yaşatan bir filmdi. Bence gayet başarılı film ve senaryo. İnsanların anlamsız amaçsız şeyler izleyip vakit kaybetmesinden ziyade böyle filmler daha çok izlenmeli.
lovejunkie
lovejunkie

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hiç böyle bir film konusu görmedim.tamamen kendine özgü,birçok ödülü alabilecek kadar iyi yapılmış bir filim.izlenmesi tavsiye edilir
seher-parsana
seher-parsana

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok çok çok güzel kaliteli bir film.toplumsal gerçeklere çok duygusal yönden parmak basmış.bir babanın içindeki kişilik ve duygusal çatışmalar bukadar güzel anlatılamazdı.cinsiyet değiştirmek gibi son derece önemli bir kararın insan hayatındahi etkileri çevresine yansıması çok güzel kurgulanmış.felicity huffman burada şahane bir oyunculuk sergilemiş.seyretmeyenler bence mutlaka seyretmeli.zira böyle bir film kaçmaz...
ferhan-kokce
ferhan-kokce

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence süper bi filmdi! dün izledim hala etkisindeyim
turuncuada
turuncuada

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
oyunculuk performansı inanılmaz güzeldi, sıkılmadan izlenebilir bir filmdi..
kerem9819975
kerem9819975

29 Haziran 2006 tarihinde eklendi
aslında normal olan nedir? yada bize öğretilen "Normal" nedir? normalin ne olabileceğini bir daha düşünmemizi sağlayan ve ön yargının ne kadar yanlış bir şey olduğunu çok seviyeli bir dille anlatan çok başarılı bir film bu...bir dedenin cinsel maceralarını torununa anlatması mıdır normal olan? yoksa bir babanın çocuğuna hep iyi şeyler olmasını istemesi midir? ön yargılarınızdan sıyrılın ve muhteşem oyunculukları seyredin. size farklı bakış açıları kazandıracaktır bu film.....:-)
sinko1979
sinko1979

19 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
işte oldu! en sonunda felicity hoffmanın müthiş oyunculuğu tescillendi her ne kadar oscarı alamasa da -ki bence almalıydı!!- kendini daha geniş kitlelere gösterebildi.