bir çok karakter eksik. Angela bir görünmüş bir daha gözükmemiş. kediadam ise hiç yok. merak ediyorum 2. filmi nasıl yapacaklar çünkü bitişte pek uymamış. Soundtrack güzel. Eragonun doğru düzgün yapabildiği bikaç büyü var.(aslında sadece onları biliyor.) en büyük düşmanına bile brisingr ile saldırıyor. kitap ile ilgisi pek yok ve bir hayal kırıklığı.
arkadaşlar ben eragonu okudum cücelerle elfler eklenmemiş urgalların kull ırkıda yok eragon o yumurtayı satmayada gitmiyor ben şimdi miras döngüsünün 2. kitabını okuyorum film acayip eksik eldestte eragon elfe felan dönüşüyor
Maalesef olmamış.Olamamış.Çok çabuk bitirilmiş olduğu her haliyle belli.Kostüm tasarımları,yer yer görüntüleri ile,kötü diyalogları ile kopuk hikaye anlatımıyla gördüğüm en kötü fantastik sinema örneği.Çocuklar için eğlencelik.Yazık olmuş
Başarılı bir kitap çevrimi değil. 2006dan bu yana serinin 2. kitabı olan Eldestın filminden de hiçbir haber yok. Eragon tutmayınca çekmekten vazgeçtiler sanırım. Oysa, iyi bir yönetmenin elinde harika bir film olabilirdi.Kitapları, okumayan herkese tavsiye ederim. Şu ana kadar Eragon, Eldest ve Brisingr çıktı. 4. ve son kitap sanırım bu senenin sonunda çıkacak.
Çok kötüydü...:( kitap nerde bu nerde herşeyi değiştirmişler Arya olmamış.. kuzguni saçlı elf güzeli nerde bu kadın nerde.. tamam oyunculuk fena değil ama... çok aceleye gelmiş .. cüceler nerdeydi ayrıca.. paralarız mı kalmamış...kısacası: hayal kırıklıııııııııııııııııııığııııııııı
bence film hayal kırıklığı falan deil...film çok ii olmasa da idare eder bi filmdi ve ikinci film için de bissürü soru işareti bıraktı...mesela kırmızı kılıcın sahibinin kılıcı ikinci filmde taraf değiştircek bence,prenses kızın ırkından kimseleri göremedik sonra eragonun kuzeni de ikinci film de önemli bi rol üstleneceği kesin...kitabı okumadım ama bu tür soru işaretleri hoşuma gitti...ikinci filmi bekliorum...dvd sini alanlarda çıkarılmış sahneleri görebilir...
Eskiden sünnet olanlara "Oldu da bitti maaşallah " derlerdi bu film aynen öyle Yazık film sanki ortadan başlıyormuş gibi... Neyse çok söze gerek yok Harry Potter serisini izlemeye çalıştığım da çok çocuksu bulmuştum galiba büyük konuşmuşum.
Film güzeldi ama başroldeki çocuğu beğenmedimm.Fazla havalıydı sanki 40 yıllık aktörmüş gibi.Ama denilenler gibi doğa görüntüleri çok hoştu.Bir de Yüzüklerin Efendisi'ni izledikten sonra bütün fantastik filmleri ister istemez onunla kıyaslıyorum bu da benim için eragonu daha kötü yapıyo.İzlerken de müthiş sıkıldım.
şoktayım!!!kitabı okuyanlar tıpkı benim gibi ister istemez hayal kırıklığıyla dolacaklar!!!film bir kere çok kısa,oyunculuklar yapmacık,geçişler kötü...bir tek efektler iyi ama filmi kurtaramıyor ne yazıkki...size tavsiyem büyük beklentilerle gitmeyin filme...1,5 saat'te ne kadar zevk alırsanız alın ve ayrılın bu kadar...lotr ve narnia tadında değil işin mitine derinine inmiyo,çizgi film tadında...eragon hayranı olmama karşın beni soğuttu nediimm!!! 10/4 :(((
Ben bu filmi beyazperde yorumları sebebi ile sinemada izlemedim ve şansa bir arkadaş ortamında çoğunluğun seçimi ile karşısına geçtim. Devam filmi geliceği zaten açık ama ben hiç sıkılmadım biraz daha görkemli olabilirdi ve bu tip kahramanlık filmlerin hep akılda kalan bir son konuşma olurya işte o eksikti ama bu tarzda filmler zaten belli bir yaş aralığı için yapılıyor ve uçan bir ejderha ile ilgili bir filmde mantık arayıpta saçma diye yorum yazmak gereksiz . Ben 120 dakika izledim ve hiç sıkılmadım . İzleyenlerinde filmden kopacağını sanmıyorum zaten jeremy ırons yeter gerisine gerek yok
Fantastik tarzında güzel bir film ama kitaba hiç bir zaman bağlı kalınmaz arkadaşlar.Unutmayın ki okuldaki kitaplarada bağlı kalmadan sınavlara hazırlanırız daha doğrusu hocalarımız öyle ister.Kitap sadece bir araçtır,amacımız ondan faydalanmaktır birebir aynısını beklemek değildir..10 üzerinden 8