MehmetB
29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu filme kötü yorum yapanların %90 ı kitabı okuyupta filme gidenlerdir şahsen bende kitabı okuyup filme gittim tabi beklenenin aşağısında ama kitaba uyarlanması halinde 4-5 saatlik bi film çıkar yönetmenlerede hak vermek lazım kitabı okumadığımı düşünerek verdim 10/10 fantasik macera sevenlerin kaçırmaması gerekli.
’’hadi bu kitabında filmini çekelim bari’’denilmişte çekilmiş gibi...yüzükelrin efendisinin çizgi romanı gibi bişi olmuş harbidende:)shade sahneleride olmasa beş para etmeyecek bi film...10/6
Ben açıkcası filmi beyendim ancak canımı sıkan, genel olarak eleştirilen kısalık meselesi. Bu tür filmlerde biraz daha ayrıntıya girilmesi gerekiyor. Kitabı okumayan birisinin de konuyu anlaması için önemli bir şey bu. Özellikle ejderhanın uçuş efektleri şahaneydi. Filmin bir üçleme olacağını duydum, eğer durum böyleyse ikincisini sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben filmi beğendim.yüzüklerin efendisi kadar iyi olmasa da onu anımsatan onun tadında bir film.bu tarz fantastik filmleri sevenlere tavsiye ederim.filmde olayların çok hızlı gelişmesi kötüydü.ama izlemeye değer bir film.
film kötü değil ancak ben aradığımı bulamadım. bunun sebebide filmden önce kitabını okumam. olay örgüsü kitapa göre tamamen farklı. farklı yerlerde farklı şeyler oluyor.benim için tek sorun bu. kitabı okumamış insanlar filmi beğendiklerini söylüyeceklerdir ancak izledikleri ne yazıkki eragon değil.onun adını kullanarak kitabın hikayesini kaba taslak kullanıp kendi senaryosuyla ortaya çıkmış fantastik bir film sadece.dediğim gibi film kötü değil ancak eragon fan larını memnun edicek seviyede de değil.108
Filme büyük umutlarla gittim, belki bir yüzüklerin efendisi olabilir mi? sorusu vardı ama ne yazıkki, sıkıldım ve herşey çok klişe , herşeyi önceden tahmin ediyorsunuz,bildiğiniz sahneler ve çok kısa bir film.Bir FRP filmi 97 dakika olurmu?Basit bir film bakalım ikinci filmi İlk filmi kurtarabilecekmi?6/10
bu filmi baskasıyla neden karsılastırırlarki mesela yüzüklerin efendisi ile aptallık.. harika bir filmdi kalbe hitap ediyor ben fılmı seyrederken bir iki damlayas bıle aktı gozumden.. gorulmesi gereken bir film fantastik severler içinse ideal...
benim dikkat ettiğim kadarıyla hep fantastik kurgulu kitaplar perdeye yansıtılıyor.örn:Hp yüzükrin efendisi,narnia,talihsiz serüvenler,ayrıca minimoylar adlı bi kitap wardı onun da çekimleri başlamış.ama bence bunların arasında yansıtılması en zor olan film bu olcak gibime geliyor...