Seyyah
5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
yeni filimlere baktığımda bunu gördüm dehşet bi duyguydu yaa süper artık gelio çıkan kitaplarını çıktığı gün okudum yüzüklerin efendisi ve harry potterın karışımı bişey gibi gelio
Eskiden pazar sabahı çocuk filmleri olurdu TRT'de... Bence onlardan hiçbir farkı yok. Üçleme olacak diyorlar, inşallah biraz daha özenli yapımlar olur, diğerleri....
orta çağ filmlerine bayılırım baktım bundada kılıç ok falan var bide ejderhayı görünce tamam dedim işte benim filmim:D film güzel eğlenceli ama biraz fazla büyü var umarım serinin diğer filmlerinde daha çok savaş sahnesi olur 8/10
filmi yüzüklerin efendisi gibi yapmaya çalışmışlar,ama resmen batırmışlar.çocuk filmi gibi olmuş.giriş o kadar uzun tutulmuşki,filmin bitmesine 15 dk. kala bir 5 dakikalık bir savaş sahnesi var o kadar ve sadece bundan ibaret.bir ara filmde uyukladığımı hatırlıyorum.zamanınıza ve paranıza yazık.gitmeye ve seyretmeye deymez.
Tanrım Eragonun kitabını okuduysanız bu flin tam bir saçmalık oldugunu anlardınız.Senarıstlerden tek rıcam şu kitaba sadık kalmaları.Eger Eragon kitaptakı gibi yapılsaydı Yüzükler Efendısı kadar hasılat yapardı:(((((
yorumlardan kitabın çok okunduğu gözüküyor ama bu kadar beyenilmesi bence çok ilginç okurken kendimi bir taklit ve çocuk kitabı okur gibi hissettim inanılmaz sıkıldım ve bir frp kitabını yarıda bıraktı (2. kitap) brom tamamen gandalf eragon , frodo vs... kitabın beyenilmesine çok şaşıyorum...
bence yüzüklerin efendisi-harry poter karışımı,acaba bende bu piyasaya girebilirmiyim diye çabalamış ve diğer filmlerin oldukça gölgesinde kalmış bir film.yönetmenin iyi niyetine rağmen konu seyirciyi içine almaktan muzdarip
Bu filmi sinemada izledim.İzlediğime pişman oldum.Zaten filmin afişini görünce kötü olduğunu anladım.Ama arkadaşım ısrar edince mecburen gittik.Ben eragon kitabını da okumuştum.Kitabı gerçekten harikaydı.Ama film için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Zavallı christopher paolini bu kadar harika kitabın ardından böyle bir çekeceklerini düşünmemiştim