Eragon
3,9

fahri topal
fahri topal

15 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Fantastik film severler izlesin güzel. Aslında çok güzel bi film olucakmıştı ama yönetmen niye içine etmiş anlamadım
Spike
Spike

18 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Kitabına göre kötü bi çevirim olmuş.Geçişler hızlı ve konudan değişiklik yapılarak çekilmiş.Kitabını okuyan biri olarak beğendiğimi söyleyemem
carpediem
carpediem

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
güzel bir film olmuş fantastik izlenebilir bir film
Chev
Chev

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Ortalama bir fantastik yapım..Ben birşey bulamadım farklı olarak..İzlesenizde olur izlemesenizde..
sinema
1 ziyaretçi
13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok yapmacık bir fantastik film olmuş gibi geldi bana :/
cougarcop
cougarcop

4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmi herkes farklı yorumlamış.kimi vakit kaybı kimi şahane demiş. bence ikiside değil. vakit kaybı değil çünkü sizi içine çekip eğlendiriyor meraklandırıyor.şahane değil çünkü efektler inandırıcılıktan uzak, özenti had safhada.5 yıl sonra bu filmi pek çok filmler karıştırabilirsiniz benzer türdeki. orjinal ve şahane değil ama vakit kaybı hiç değil. 6,5/10
nemesis08
nemesis08

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Vasatın biraz üstü.
drercantekin
drercantekin

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Fantastik dünyaların büyüleyici öğeleri ile başarılı efektler birleşince seyri keyifli bir film çıkmış ortaya.. Ancak " Eragon " aslında tam bir taklit film. Taklit ettiği film de " Yüzüklerin Efendisi " Seçilmiş kişi genç ve deneyimsiz ve durmadan neden ben diye soruyor. Kötüleri temsil edenler de hilkat garibesi yaratıklar. Bu yönleriyle büyük benzerlikler var. Ancak " Yüzüklerin Efendisi " ne yaklaşması mümkün değil. Daha çok çocuk filmi havası veren film gene de kötü sayılmaz ve türün meraklılarını tatmin edebilir.
Sikimic
Sikimic

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Görsel efektler iyi senaryo zayıf.
anie-ancalime
anie-ancalime

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ben daha iyi bir film beklemiştim.
wolkiwolki
wolkiwolki

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Lord of the Rings, Harry Potter tarzında, fantastik bir macera filmi.Christopher Paolini adlı genç (hatta gepgenç) yazarın üçlemesinden filme uyarlanmış bir hikaye anlatılıyor filmde.Kitabı okumadım ama muhtemelen filmden daha iyidir.Zira, filme uyarlanırken diyaloglar epeyce zayıf kalmış, sanki alelacele çekilmiş bir film izlenimi uyandı bende izledikten sonra.Çok daha iyi olabileceğini, izleyen herkesin farkedebilir sanırım.Bahsettiğim acelecilik, bana göre kimi sahnlerde de, efektlerde de hissediliyor.Kurgusunun pek oturmadığını anlamak için ise çok dikkatli olmak gerekmiyor...Film zayıf bazı yönlerine rağmen fena sayılmaz, keyif alarak izlenebilir bana göre.Sonuna bakılırsa ikincisi de çekilecek ama henüz bu yönde bir haber duyulmuş değil sinemaseverlerce.Belki de ilk film gibi aceleye getirmek istemediklerindendir :)))
atakanozruh
atakanozruh

15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bu yoruma ve puana bakarak izlemeye başladığım Eragon, beklediğimin çok üstünde çıktı. Bu kadar olumsuz eleştirileri hak ettiğini düşünmüyorum. Yüzüklerin Efendisi'ne benzetilmeye çalışılmış olsa da gayet başarılı bir fantastik film örneği. Zaten bir üçlemenin ilk ayağıymış. Devamını da merakla bekliyorum. Fantastik film sevenler kaçırmasın. 8/10
teomansonmez
teomansonmez

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Jurassic Park,Kasırga,Casper,Hız Tuzağı 2,Er Ryan'ı kurtarmak,Kusursuz Fırtına,İşaretler,Düş Kapanı gibi birbirinden başarılı filmlerin özel efekt tasarımcılarından olan Stefen Fangmeier'ın ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi Eragon.17 Kasım 1983 doğumlu Christopher Paolini'nin aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan film Yüzüklerin Efendisi ile başlayan Harry Potter serisiyle devam eden ardından Narnia Günlükleriyle devam eden Fantastik sinemanın en son örneği.Ama ne yazık ki bu film türdeşleri kadar iddialı bir film değil.Hele hele bir Yüzüklerin Efendisi hiç değil.Genç Paolini'nin Tolkien'dan esinlenmediğini de söyleyemez herhalde.Özel efektleri bazen sırıtsada Eragon ejderhalı filmlerden hoşlananları cezbedecektir.Ama açıkçası fazla bir şey beklememeniz sizin yararanıza olacak.Benden söylemesi.Ejderha Saphira'nın seslendirmesi Rachel Weisz'a ait bu arada.Jeremy Irons'ı az da olsa görmek için yinede izlenebilir Eragon.John Malkovich ise zaten filmde toputopu üç kez görünüyor.Devam filmi gelecek zaten.Malkovich'i ikinci filmde daha çok göreceğiz muhakkak.Eragon kardeşiyle de ikinci filmde karşılaşacak sanırım.
fearless
fearless

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film güzel ama çokta mükemmel değil,sadece GüZeL...10/7
sidarta21
sidarta21

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok iyi bir film değil.olaylar bir anda gelişiyor ve bitiyor.görsel olarak çok tatmin olduğum söylenemez.belki de yüzüklerin efendisi serisinin çok başarılı olmasından dolayı çita yükseldi.