Yagmur G
1 değerlendirme
17 Mart 2019 tarihinde eklendi
Ilk olarak filmiyle başladım. Henüz bir cocuktum ama gerçekten çok seviyordum. Izlemeyi hic bırakmadım her sene kesin izlerim . Bana kattığı duygu çok farklı. Devamı gelmediği için çok üzgünüm keşke gelseydi. Oyuncularda kusursuz. Yaşlı Bromun ölümü herkezi üzmüştür ama kabullenmek gerek. Şimdi kitaplarını okuyorum. Elbette kitap ile film arasında farklılıklar vardır ve her zaman kitap daha güzeldir çünkü onu sözcük sözcük hissedersiniz. Bazen filmi daha güzel bulduğum bölümler bazense kitabı daha güzel bulduğum oluyor. Ama Eragon başlı başına cok güzel ve hak ettiği değeri alamadığını düşünüyorum. Film şimdi yapılmış olsa çok daha beğeni alacağına eminim.
henüz kitabını okumadım ki bu benim için büyük bir kayıp olmuş, en kısa zamanda okuyacağım. Bazı insanlar çocukların beğeneceği seviyede bir fantastik film olduğunu söylesede buna katılmıyorum. Filmi benim için güzel kılan şey bana ne hissettirdiğidir. Henüz 10 yaşımdayken Eragon dan her sabah bir öğün alırdım. Bana kendimi harika hissettiriyordu. Safira ya hayran kaldığımı görüyordum her defasında. Keşke benim olsa hayalleri kurardım :) Tam 9 yıl aradan sonra tekrar izlemek istedim ve izledim. Bana o gün hissettirdiklerinden hiçbir şey kaybetmemiş. Bir filmi sevmek senin iç dünyanla alakalıdır bence, ya da çocuk filmi diyenlerin söyledikleri doğruysa eğer çocukluğumdan bir şey kaybetmiş sayılmam :)
arkadaşlar ben eragonu okudum cücelerle elfler eklenmemiş urgalların kull ırkıda yok eragon o yumurtayı satmayada gitmiyor ben şimdi miras döngüsünün 2. kitabını okuyorum film acayip eksik eldestte eragon elfe felan dönüşüyor
film süper bir şey,konusu yerinde,hariki görsel efekler süper bir çalışma olmuş.umarım Eragon 2 en kısa zaman da çıkan Çünkü sonu benım devamın var dıyordu.Fantastik film severler için kaçırılmayacak bir film izleyin.
vasat diyenlere hiç katılmıyorum çünki filmin hikayesi ,konuyu işleyiş tarzı ve animasyonları çok güzel kötü bulduğum tek nokta film çok kısa sürmüş tam birşeyler oluyorsonra film bitiyor 2.filmi merakla bekliyorum...
kitabını okumadım ama çok güzel bir film etkileyici sürükleyici ve yürekten bir film.hiç sıkılmadan izlyorsunuz...oyuncuları da tebrik etmek lazım.ayrıca filmin şarkısı da çok güzel:)
bu filme kötü yorum yapanların %90 ı kitabı okuyupta filme gidenlerdir şahsen bende kitabı okuyup filme gittim tabi beklenenin aşağısında ama kitaba uyarlanması halinde 4-5 saatlik bi film çıkar yönetmenlerede hak vermek lazım kitabı okumadığımı düşünerek verdim 10/10 fantasik macera sevenlerin kaçırmaması gerekli.