Eragon
3,9

sinra
sinra

27 Aralık 2006 tarihinde eklendi
cok fantastık bı fılm olmus gercekten :) kacıran varsa sakın uzulmesın mumkunse evde bı ara seyredın derım yada canınız sıkılıyoda yapacak bısey bulamazsanız oyle ızleyın bence.konu anlatım ısleyıs 0 gorsellık belkı ama genede bu tarz fılmlerı sevıyosanız cok buyuk bı hayal kırıklıına hazırlıklı olun.
okancamekan
okancamekan

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle sıkıcı bana göre film de herşey çok çabuk oluyor
savaş bile çok kısa bilmiyorum bu filmde mücadele uzun olmalıydı dıge dusunuyorum
codalton555
codalton555

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filim beklentilerime cevap vermedi ayrıca kitabı daha sürükleyici kitap ve filimdeki bazı bölümlşer deyiştirilmiş
enviniatar
enviniatar

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
tam anlamıyla ikinci sınıf bir yapım.nerdeyse bütün karelern lotrdan alıntı.wardenların saklanma yerinin ne kadar ayrıkvadiye benzediğine dikkat edin özellikle.
Birde bu kadar evcil bi ejderha görmedim hiç bir yerde.Nasıl bir yüz yapmışlar öyle kedi yavrusu gibi.
Tavsiyem bu filmi izleyeceğinize gidin LotRu yeniden izleyin.
abuzer-a
abuzer-a

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film bir roman üçlemesinin sinemaya aktarımı olduğu için ilkin kitbı okudum, sonra filmi izledim inanın kitabın yanına bile yaklaşamaz film, bu kadar güzel bir senaryo ancak bu kadar berbat edilebilir. Çoğu bölüm ya hiç yok ya da çok saçma şekilde değiştirilmiş inşallah diğer filmlerde kitaba bağlı kalırlar da ortsys daha iyi şeyler çıkar.