Eragon
3,9

voodoo25
voodoo25

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
Ben bu filmi beyazperde yorumları sebebi ile sinemada izlemedim ve şansa bir arkadaş ortamında çoğunluğun seçimi ile karşısına geçtim. Devam filmi geliceği zaten açık ama ben hiç sıkılmadım biraz daha görkemli olabilirdi ve bu tip kahramanlık filmlerin hep akılda kalan bir son konuşma olurya işte o eksikti ama bu tarzda filmler zaten belli bir yaş aralığı için yapılıyor ve uçan bir ejderha ile ilgili bir filmde mantık arayıpta saçma diye yorum yazmak gereksiz . Ben 120 dakika izledim ve hiç sıkılmadım . İzleyenlerinde filmden kopacağını sanmıyorum zaten jeremy ırons yeter gerisine gerek yok
sonerdkc07
sonerdkc07

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Fantastik tarzında güzel bir film ama kitaba hiç bir zaman bağlı kalınmaz arkadaşlar.Unutmayın ki okuldaki kitaplarada bağlı kalmadan sınavlara hazırlanırız daha doğrusu hocalarımız öyle ister.Kitap sadece bir araçtır,amacımız ondan faydalanmaktır birebir aynısını beklemek değildir..10 üzerinden 8
bluebest2004
bluebest2004

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Ben açıkcası filmi beyendim ancak canımı sıkan, genel olarak eleştirilen kısalık meselesi. Bu tür filmlerde biraz daha ayrıntıya girilmesi gerekiyor. Kitabı okumayan birisinin de konuyu anlaması için önemli bir şey bu. Özellikle ejderhanın uçuş efektleri şahaneydi. Filmin bir üçleme olacağını duydum, eğer durum böyleyse ikincisini sabırsızlıkla bekliyorum.
bdlr-2
bdlr-2

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Ben filmi beğendim.yüzüklerin efendisi kadar iyi olmasa da onu anımsatan onun tadında bir film.bu tarz fantastik filmleri sevenlere tavsiye ederim.filmde olayların çok hızlı gelişmesi kötüydü.ama izlemeye değer bir film.
oquzum
oquzum

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu filmi baskasıyla neden karsılastırırlarki mesela yüzüklerin efendisi ile aptallık.. harika bir filmdi kalbe hitap ediyor ben fılmı seyrederken bir iki damlayas bıle aktı gozumden.. gorulmesi gereken bir film fantastik severler içinse ideal...
Kaan Bykyldrm
Kaan Bykyldrm

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
benim dikkat ettiğim kadarıyla hep fantastik kurgulu kitaplar perdeye yansıtılıyor.örn:Hp yüzükrin efendisi,narnia,talihsiz serüvenler,ayrıca minimoylar adlı bi kitap wardı onun da çekimleri başlamış.ama bence bunların arasında yansıtılması en zor olan film bu olcak gibime geliyor...
nicolas35izm
nicolas35izm

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
biraz hızlı bir filmdi gerçekten daha iyi bir film olabilirdi ama şuandada fantastik severler için güzel bir film.
selcukmeral
selcukmeral

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
buradaki yorumları okuduktan sonra flimden biraz soğumuştum ve sinamasına gitmemiştim ama dün dvd sini izledim ve büyülendim arkadaşlar flim beni çok etkiledi kurgu ve efektler çok güzel bence izleyin pişman olmassınız ben 9/10 puan verdim ve bence bunu hakketti eğer aksiyon ve fantastik flimleri seviyorsanız kaçırmayın derim
Seyyah
Seyyah

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
yeni filimlere baktığımda bunu gördüm dehşet bi duyguydu yaa süper artık gelio çıkan kitaplarını çıktığı gün okudum yüzüklerin efendisi ve harry potterın karışımı bişey gibi gelio
fyurtkur
fyurtkur

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Sıkılmadan bir solukta izledim hak ettiği puanın altında bir puan almış.Bu filmi sevmeniz için bu tür filmlerden de hoşlanmanız gerek.
bysezer6
bysezer6

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Güzeldi vakit geçirmek için izleyebiliceğiniz bir film
erh-n
erh-n

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
sıkıcı olan hiçbi yanı yoktu zevkle izleyebileceginiz bir film sabırsızlıkla devamını bekliyorum. Saphire :P 10/10
gokhantebrizcik
gokhantebrizcik

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bence fantastik bi film için gayet güzel helee ejderha tasfirleri cok etkileyici boşa izlemiş olmazsınız izlerseniz
allanon7
allanon7

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bir ejderha hayranı olarak beğendim, şuana kadar daha güzel bi ejderha görmedim sanırım...
mrtzmbk
mrtzmbk

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmin kitabını okumuştum filminin çekildiğini görünce çok şaşırdım hevesle gidip aldım..Fakat kitapla karşılaştıralamaz bile.Olaylar o kadar farklı ki. kitapta eragon nun köyden ayrılma amacı bile farklı.. şunu da söleyim eragon un ardından eldest kitabıda geldi onuda okuyorum bir tane daha çıkacakmışş filmleri çekilirmi orasını bekleyip görücez ama 2. film çekilirse bundan daha ii olacağı kesin...