Eragon
3,9

toblerone91
toblerone91

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
süper ya.bence çoook güzel ama çoook kısa.niye bu kadar kısa tutmuşlar olaylar çok çabuk oluyor ve bitiyor.daha uzun olmalıydı.ama süper yinede.10- 10
adamper
adamper

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film kötü değil ancak ben aradığımı bulamadım. bunun sebebide filmden önce kitabını okumam. olay örgüsü kitapa göre tamamen farklı. farklı yerlerde farklı şeyler oluyor.benim için tek sorun bu. kitabı okumamış insanlar filmi beğendiklerini söylüyeceklerdir ancak izledikleri ne yazıkki eragon değil.onun adını kullanarak kitabın hikayesini kaba taslak kullanıp kendi senaryosuyla ortaya çıkmış fantastik bir film sadece.dediğim gibi film kötü değil ancak eragon fan larını memnun edicek seviyede de değil.108
zagar77
zagar77

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence olaganüstü bir film yüzüklerin efendisini seyrederken aldım hazzı aldım bence gayet iyi olmuş kötü diyen arkadaşlarada sunu demeden geçemicem kitapla film tabiki farklı olacak kitaptan alınacak hazzı belki filmden alamıyorsunuz ama vicdan denen bişey var bu filmin nesi kötü yafff arkadaşlar kaçırmayın derim!! çok iyi
ali-kara96
ali-kara96

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir filmdi.özellikle savaş sahneleri göz kamartıcıydı.
ugur-gokalp
ugur-gokalp

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kitapla bir değil gerçekten kitap çok daha güzel ben kitabı filmden sonra okudum 2 günde ilk kitabı bitirdim kitap çok daha sürükleyici ama filmde eğlenceli tabii:D
zxc12
zxc12

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
spr beya izle sende anlarsın tipik duygusal ve macera filmi ama yinede sürükleyici
strider-89
strider-89

15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
orta çağ filmlerine bayılırım baktım bundada kılıç ok falan var bide ejderhayı görünce tamam dedim işte benim filmim:D film güzel eğlenceli ama biraz fazla büyü var umarım serinin diğer filmlerinde daha çok savaş sahnesi olur 8/10
scarface17
scarface17

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
son derece güzel kurgulanmış bir filmdi belki süprizlere yer yoktu ama bir seyirci olarak filmden beklediğimi aldım başarılı bir çalışma
topcumaguire
topcumaguire

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
hoş bir film . akıcı ama efektler daha iyi olabilirdi
beniko
beniko

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
lütfen kitabını okuyun eminim hayal gücünüz size daha güzel bir film sunacaktırEraGoN EldEsT
Nickolas-2
Nickolas-2

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Açıkçası Filmin çok hızlı ilerlemesi ve süre azlığı dışında çok iyiydi :D. Bence bu tür bir film ancak iki durumda bu kadar kısa süreli olur. Birincisi, bütçe sıkıntısı. İkincisi ise, Genişletilmiş versiyon çıkarıp ikinci bir gelir elde etmek için :) Hayırlısı bakalım :)
wenom2900
wenom2900

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Filmi çok beğendim.Çok güzel bir filmdi.Bu filmin serisi devam ettirilirse çok güzel olur.Lütfen filme haksızlık etmeyelim.10/10
serpantinit06
serpantinit06

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
oldukça iiydi ...tabi diyer fantastik hikayeler daha ii olsada izlemeye değerdi..
sinema
1 ziyaretçi
19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
ben şahsen çok beqendim heRkese tawsiye edeRm..!!
freelife2135
freelife2135

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Film güzel ama sinemada ilk yarıya kadar hikayeyi insanlara anlatmak için fazla zaman ayırmışlar, ikinci yarıda hikaye çok hızlanıyor ve olaylar birden gelişiyor bence alyları sıkıştırmaya gerek yoktu olaylar üst üste biniyor ve sahnelerin bazıları eksik kalmış yani bazı sahnede anlatılan olayın biraz da gitmesi gerekirken sanki yarısında makas yemiş herhalde montaj edenlerin biraz aceleri vardı :). Genel olarak görsellik ve sesler çok iyi, insanı hikayenin içine çekebiliyor ve etkisi altına alabiliyor ama dediğim gibi montaj ekibi biraz tecrübesiz yada yanlış yönlendrilmiş, bu bir devam filmi hikaye yarıda kaldı sanırım 2. filmde kral ile büyük savaş yapılacak, umarım 2. filmdeki montajlar bu filmdeki gibi hatalı olmaz çünkü filmdeki gördüğüm oyunculuk ve rollerin karakterlere tam oturması çok iyi bir uyum oluşturmuş ama bütün bunların montaj ekibi ile heba edilmesi filmin kalitesini biraz düşürmüş sonuçta ben bu ekip hatasını göz ardı ederek filme 10 puan verdim. Fantastik, macera, aksiyon filmi sevenler filmi beğenecektir sakin romantik bir ortamda vardır diye düşünmeyin filmdeki prenses zorlu biri sanırım :) iyi seyirler...