Eragon
3,9

ktngr
ktngr

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ben yüzükler efendisi 4 gibi gördüm biraz . . . ama güzeldi heleki yasıtımın yazmıs olduğu kitaptan uyarlanınca . .
baristrkmn
baristrkmn

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmde çok iyi oyuncular yer almasına rağmen film beni pek sarmadı ama kuzenim çok beğendi ( kuzenim 8 yaşında )
erenerdemir
erenerdemir

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
cok güzeldi
serpantinit06
serpantinit06

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
oldukça iiydi ...tabi diyer fantastik hikayeler daha ii olsada izlemeye değerdi..
selo-jin
selo-jin

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
iyi iyi fakat yeterince iyi diil 10/7
topcumaguire
topcumaguire

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
hoş bir film . akıcı ama efektler daha iyi olabilirdi
mrtzmbk
mrtzmbk

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmin kitabını okumuştum filminin çekildiğini görünce çok şaşırdım hevesle gidip aldım..Fakat kitapla karşılaştıralamaz bile.Olaylar o kadar farklı ki. kitapta eragon nun köyden ayrılma amacı bile farklı.. şunu da söleyim eragon un ardından eldest kitabıda geldi onuda okuyorum bir tane daha çıkacakmışş filmleri çekilirmi orasını bekleyip görücez ama 2. film çekilirse bundan daha ii olacağı kesin...
Mertkan05
Mertkan05

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
güzel bir Filmdi
wenom2900
wenom2900

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Filmi çok beğendim.Çok güzel bir filmdi.Bu filmin serisi devam ettirilirse çok güzel olur.Lütfen filme haksızlık etmeyelim.10/10
aykanatd
aykanatd

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film güzeldi ama başroldeki çocuğu beğenmedimm.Fazla havalıydı sanki 40 yıllık aktörmüş gibi.Ama denilenler gibi doğa görüntüleri çok hoştu.Bir de Yüzüklerin Efendisi'ni izledikten sonra bütün fantastik filmleri ister istemez onunla kıyaslıyorum bu da benim için eragonu daha kötü yapıyo.İzlerken de müthiş sıkıldım.
johnny-lee
johnny-lee

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
12 yaş ve altı için ideal
ama ejderha küçükken çok şirindi hani (:
ali-kara96
ali-kara96

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir filmdi.özellikle savaş sahneleri göz kamartıcıydı.
akbaba19
akbaba19

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
süper filmmm
fyurtkur
fyurtkur

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Sıkılmadan bir solukta izledim hak ettiği puanın altında bir puan almış.Bu filmi sevmeniz için bu tür filmlerden de hoşlanmanız gerek.
fkocaaslan
fkocaaslan

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi sinemada izledim.İzlediğime pişman oldum.Zaten filmin afişini görünce kötü olduğunu anladım.Ama arkadaşım ısrar edince mecburen gittik.Ben eragon kitabını da okumuştum.Kitabı gerçekten harikaydı.Ama film için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Zavallı christopher paolini bu kadar harika kitabın ardından böyle bir çekeceklerini düşünmemiştim