Eragon
3,9

ozgurblk
ozgurblk

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Ben beğenmedim.Yüzüklerin efendisiyle karşılaştırılması çok anlamsız..10/6.Çokta kötü değildi..Ama diğer bu tür filmler arasında sönük kalmış inşaallah devamı gelmez.Ama sanki gelecek gibi bitti..
yagmur-cakan
yagmur-cakan

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ben ejderha süvarisi deyince daha şey birini bekliyordum şey işte.. bence eragon karakteri pek başarılı canlandırılmamıştı ama uçuş sahnelerini beğendim bir ejderham olsa keşke demedim değil hani..
sevgikuşu
sevgikuşu

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kitabını okumadım ama çok güzel bir film etkileyici sürükleyici ve yürekten bir film.hiç sıkılmadan izlyorsunuz...oyuncuları da tebrik etmek lazım.ayrıca filmin şarkısı da çok güzel:)
alppla93
alppla93

21 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Filim kitapiyla asla kiyaslanamaz öncellikle filimi hakkinda sunu belirtmek istiyorum filimi ne kadar güzel olursa olsun filimin sonunu getirmemisler madem bir filim çekiyosunuz tam çekin sonu olmayan bir filim çekmisler yarim yamalak ortada birakmislar eragon filimini. roman okumayi eskiden sevmezdim ama eragonun kitapini okuduktan sonra bagimlisi oldum diye bilrim kitapin her sayfasi insanda merak uyandiriyo kitapini okumanizi siddetle tavsiye ederim.
jasmin-onyedi
jasmin-onyedi

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
15 aralık ta gösterime girecek sanırım...film bir 3 leme 1. kitabını yanı aralıkta vizyon a girecek bölümünü okudum bence çok akıcıydı ve zevkliydi " ejderha süvarilerinin mirasi "...kesinlikle merakla bekliyorum..yüzüklerin efendisi kadar olmasa da en az onun kadar sükse yapar umarım...
strider-89
strider-89

15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
orta çağ filmlerine bayılırım baktım bundada kılıç ok falan var bide ejderhayı görünce tamam dedim işte benim filmim:D film güzel eğlenceli ama biraz fazla büyü var umarım serinin diğer filmlerinde daha çok savaş sahnesi olur 8/10
freelife2135
freelife2135

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Film güzel ama sinemada ilk yarıya kadar hikayeyi insanlara anlatmak için fazla zaman ayırmışlar, ikinci yarıda hikaye çok hızlanıyor ve olaylar birden gelişiyor bence alyları sıkıştırmaya gerek yoktu olaylar üst üste biniyor ve sahnelerin bazıları eksik kalmış yani bazı sahnede anlatılan olayın biraz da gitmesi gerekirken sanki yarısında makas yemiş herhalde montaj edenlerin biraz aceleri vardı :). Genel olarak görsellik ve sesler çok iyi, insanı hikayenin içine çekebiliyor ve etkisi altına alabiliyor ama dediğim gibi montaj ekibi biraz tecrübesiz yada yanlış yönlendrilmiş, bu bir devam filmi hikaye yarıda kaldı sanırım 2. filmde kral ile büyük savaş yapılacak, umarım 2. filmdeki montajlar bu filmdeki gibi hatalı olmaz çünkü filmdeki gördüğüm oyunculuk ve rollerin karakterlere tam oturması çok iyi bir uyum oluşturmuş ama bütün bunların montaj ekibi ile heba edilmesi filmin kalitesini biraz düşürmüş sonuçta ben bu ekip hatasını göz ardı ederek filme 10 puan verdim. Fantastik, macera, aksiyon filmi sevenler filmi beğenecektir sakin romantik bir ortamda vardır diye düşünmeyin filmdeki prenses zorlu biri sanırım :) iyi seyirler...
beniko
beniko

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
lütfen kitabını okuyun eminim hayal gücünüz size daha güzel bir film sunacaktırEraGoN EldEsT
toblerone91
toblerone91

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
süper ya.bence çoook güzel ama çoook kısa.niye bu kadar kısa tutmuşlar olaylar çok çabuk oluyor ve bitiyor.daha uzun olmalıydı.ama süper yinede.10- 10
seroboy-17
seroboy-17

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Filme büyük umutlarla gittim, belki bir yüzüklerin efendisi olabilir mi? sorusu vardı ama ne yazıkki, sıkıldım ve herşey çok klişe , herşeyi önceden tahmin ediyorsunuz,bildiğiniz sahneler ve çok kısa bir film.Bir FRP filmi 97 dakika olurmu?Basit bir film bakalım ikinci filmi İlk filmi kurtarabilecekmi?6/10
hikayiran
hikayiran

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bence film güzel ama filmi çekenler bütün emeklerini ejderin uçmasıyla ilgili sahnelere verdiklerinden galiba, senaryoyu falan baya unutmuşlar. Çünkü olaylar aşırı hızlı gelişiyor. Savaş sahneleri mesela çok kısa olmuş. Ayrıca arada geçen diyalogalar da çok acemi ve sıradan.
Ama görsel tema açısından ve müzik açısından kaliteli diyebilirim.
Şu günlerde gidilebilecek en iyi filmlerden biri bence...
vahdinu
vahdinu

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Kitabını okumadım o yüzden filmin kitabı ne derece aksettirdiğini bilmiyorum. Filmi fantastik bir tür olarak değerlendirecek olursam, bende birçok arkadaşımız gibi hayal kırıklığı ve sıkıcı olduğunu söyleyebilirim. Sinemaya giderken belki! biraz olsun LotR tadı alırım diye düşünmüştüm ama ne mümkün...
zagar77
zagar77

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence olaganüstü bir film yüzüklerin efendisini seyrederken aldım hazzı aldım bence gayet iyi olmuş kötü diyen arkadaşlarada sunu demeden geçemicem kitapla film tabiki farklı olacak kitaptan alınacak hazzı belki filmden alamıyorsunuz ama vicdan denen bişey var bu filmin nesi kötü yafff arkadaşlar kaçırmayın derim!! çok iyi
Nickolas-2
Nickolas-2

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Açıkçası Filmin çok hızlı ilerlemesi ve süre azlığı dışında çok iyiydi :D. Bence bu tür bir film ancak iki durumda bu kadar kısa süreli olur. Birincisi, bütçe sıkıntısı. İkincisi ise, Genişletilmiş versiyon çıkarıp ikinci bir gelir elde etmek için :) Hayırlısı bakalım :)
scarface17
scarface17

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
son derece güzel kurgulanmış bir filmdi belki süprizlere yer yoktu ama bir seyirci olarak filmden beklediğimi aldım başarılı bir çalışma