ocakli79
28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar filim çok da iyi değil açıkçası. belki biraz emek verilmiş olabilir ama isteneni verememiş bence. sürükleyicilik zayıf vede dövüş ve savaş sahneleri çokda iyi değil. yani yüzüklerin efendisinin yanından bile geçemez.
kitabı çok çok daha güseldi filmde çok eksikler var bide ben eragonu esmer hayal etmiştim sarışın olunca çok hayal kırıklığına uğradım.ayrıca arya nın kulakları elf olduğu için çekik olmalıydı yani en azından kitapta öyleydi..10/6
Fantastik tarzında güzel bir film ama kitaba hiç bir zaman bağlı kalınmaz arkadaşlar.Unutmayın ki okuldaki kitaplarada bağlı kalmadan sınavlara hazırlanırız daha doğrusu hocalarımız öyle ister.Kitap sadece bir araçtır,amacımız ondan faydalanmaktır birebir aynısını beklemek değildir..10 üzerinden 8
tam anlamıyla ikinci sınıf bir yapım.nerdeyse bütün karelern lotrdan alıntı.wardenların saklanma yerinin ne kadar ayrıkvadiye benzediğine dikkat edin özellikle. Birde bu kadar evcil bi ejderha görmedim hiç bir yerde.Nasıl bir yüz yapmışlar öyle kedi yavrusu gibi. Tavsiyem bu filmi izleyeceğinize gidin LotRu yeniden izleyin.
Başarılı bir kitap çevrimi değil. 2006dan bu yana serinin 2. kitabı olan Eldestın filminden de hiçbir haber yok. Eragon tutmayınca çekmekten vazgeçtiler sanırım. Oysa, iyi bir yönetmenin elinde harika bir film olabilirdi.Kitapları, okumayan herkese tavsiye ederim. Şu ana kadar Eragon, Eldest ve Brisingr çıktı. 4. ve son kitap sanırım bu senenin sonunda çıkacak.
kitabı okuduğum -ve seri favorilerim arasında yer aldığı için film açıkçası bana berbat geldi. salondan çıktığımda neredeyse ağlayacaktım. çok kötü bir uyarlama.