alppla93
21 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Filim kitapiyla asla kiyaslanamaz öncellikle filimi hakkinda sunu belirtmek istiyorum filimi ne kadar güzel olursa olsun filimin sonunu getirmemisler madem bir filim çekiyosunuz tam çekin sonu olmayan bir filim çekmisler yarim yamalak ortada birakmislar eragon filimini. roman okumayi eskiden sevmezdim ama eragonun kitapini okuduktan sonra bagimlisi oldum diye bilrim kitapin her sayfasi insanda merak uyandiriyo kitapini okumanizi siddetle tavsiye ederim.
Kitabı okuyanlar için berbat, okumayanlar için de fena değil. Oyuncular da iş var, görsel efektler de iyi ama bir kitabın uyarlaması bu kadar basit ve alakasız olmamalı...
bu filmi yüzüklerin efendisiyle kıyaslayıp gittigim için pek hosuma gitmedi.daha cocukca olmus.umarım gelecek bolumlerinde toparlarlar cunku bu tur filmler goruntu efektleri yuzunden aranılır durumda.iyi diyip gecelim cunku sonradan pişman olmak istemem.iyi seyirler
doğruyu sölemek gerekirse filimden bekledimi bulamadım bence çok kısa ve basit olmuş tamam efekler güzel ama nasıl anlatsam çok çabuk gelişiyor olaylar aralara birşeyler katabilirlerdi belki.devamı geleceğini duydum ama zamanını belli değil sanırım umarım daha iyi bir senaryo ile karşımıza çıkarlar.
kitabı çok çok daha güseldi filmde çok eksikler var bide ben eragonu esmer hayal etmiştim sarışın olunca çok hayal kırıklığına uğradım.ayrıca arya nın kulakları elf olduğu için çekik olmalıydı yani en azından kitapta öyleydi..10/6
Başarılı bir kitap çevrimi değil. 2006dan bu yana serinin 2. kitabı olan Eldestın filminden de hiçbir haber yok. Eragon tutmayınca çekmekten vazgeçtiler sanırım. Oysa, iyi bir yönetmenin elinde harika bir film olabilirdi.Kitapları, okumayan herkese tavsiye ederim. Şu ana kadar Eragon, Eldest ve Brisingr çıktı. 4. ve son kitap sanırım bu senenin sonunda çıkacak.
Fabtastik film türüne bayılırım ama filmin buradan okudugum senaryosu bana pek sıra dışı gelmedi.Sırf hikayeye giriş için bulunan mavi bi taş,fantastik bi dünya,ortalıgı dağıtan bi cocuk.Acıkcası Lord OF The Rings'den daha farklı bişey beklemiyorum.tabi filmi izlemeden okadar yermemek lazım.
Film efektleri hoş ama konu geçiştirilmiş.Kitabı okuyanlar için hayal kırıklığı sanırım.Belki devam filmleri daha dolu olur.Sadece vakit geçirmek için bence.
Film güzeldi ama başroldeki çocuğu beğenmedimm.Fazla havalıydı sanki 40 yıllık aktörmüş gibi.Ama denilenler gibi doğa görüntüleri çok hoştu.Bir de Yüzüklerin Efendisi'ni izledikten sonra bütün fantastik filmleri ister istemez onunla kıyaslıyorum bu da benim için eragonu daha kötü yapıyo.İzlerken de müthiş sıkıldım.
Tanrım Eragonun kitabını okuduysanız bu flin tam bir saçmalık oldugunu anlardınız.Senarıstlerden tek rıcam şu kitaba sadık kalmaları.Eger Eragon kitaptakı gibi yapılsaydı Yüzükler Efendısı kadar hasılat yapardı:(((((
harry potter a rakip falan olamayacak bir film.oyunculuklar çok kötü.senaryo basit.kitabın çok ii oldugunu duydum.kitabı okuyanlar filmi kesinlikle izlemesinler...