filmi dün izledim hiç beyenmedim bi eksiklik vardı artık yönetmendenmi kaynaklanıyor bilemem kitabtaki gibi yansıtamamıs.harcanan paranın hakkını verememişler bekledihim gibi cıkmadı.
Film efektleri hoş ama konu geçiştirilmiş.Kitabı okuyanlar için hayal kırıklığı sanırım.Belki devam filmleri daha dolu olur.Sadece vakit geçirmek için bence.
vasat diyenlere hiç katılmıyorum çünki filmin hikayesi ,konuyu işleyiş tarzı ve animasyonları çok güzel kötü bulduğum tek nokta film çok kısa sürmüş tam birşeyler oluyorsonra film bitiyor 2.filmi merakla bekliyorum...
Film bir roman üçlemesinin sinemaya aktarımı olduğu için ilkin kitbı okudum, sonra filmi izledim inanın kitabın yanına bile yaklaşamaz film, bu kadar güzel bir senaryo ancak bu kadar berbat edilebilir. Çoğu bölüm ya hiç yok ya da çok saçma şekilde değiştirilmiş inşallah diğer filmlerde kitaba bağlı kalırlar da ortsys daha iyi şeyler çıkar.