Eragon
3,9

fahri topal
fahri topal

15 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Fantastik film severler izlesin güzel. Aslında çok güzel bi film olucakmıştı ama yönetmen niye içine etmiş anlamadım
trexkong
trexkong

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmi dün izledim hiç beyenmedim bi eksiklik vardı artık yönetmendenmi kaynaklanıyor bilemem kitabtaki gibi yansıtamamıs.harcanan paranın hakkını verememişler bekledihim gibi cıkmadı.
okancamekan
okancamekan

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle sıkıcı bana göre film de herşey çok çabuk oluyor
savaş bile çok kısa bilmiyorum bu filmde mücadele uzun olmalıydı dıge dusunuyorum
tugbasahin89
tugbasahin89

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Film efektleri hoş ama konu geçiştirilmiş.Kitabı okuyanlar için hayal kırıklığı sanırım.Belki devam filmleri daha dolu olur.Sadece vakit geçirmek için bence.
emir460
emir460

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
fantastik bir film izlemek istiyorsanız izlemenizi tavsiye ediyorum fakat pek iddialı sayılmaz...
codalton555
codalton555

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filim beklentilerime cevap vermedi ayrıca kitabı daha sürükleyici kitap ve filimdeki bazı bölümlşer deyiştirilmiş
erenerdemir

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
süper filmmm
metallicgirll
metallicgirll

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence film berbat kitabını okumus biri olarak daha iii bişiler eklerdim hayal kırıklıgıma uğradım
ouzustel
ouzustel

24 Mart 2008 tarihinde eklendi
vasat diyenlere hiç katılmıyorum çünki filmin hikayesi ,konuyu işleyiş tarzı ve animasyonları çok güzel kötü bulduğum tek nokta film çok kısa sürmüş tam birşeyler oluyorsonra film bitiyor
2.filmi merakla bekliyorum...
abuzer-a
abuzer-a

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film bir roman üçlemesinin sinemaya aktarımı olduğu için ilkin kitbı okudum, sonra filmi izledim inanın kitabın yanına bile yaklaşamaz film, bu kadar güzel bir senaryo ancak bu kadar berbat edilebilir. Çoğu bölüm ya hiç yok ya da çok saçma şekilde değiştirilmiş inşallah diğer filmlerde kitaba bağlı kalırlar da ortsys daha iyi şeyler çıkar.
ali k.
ali k.

14 Ekim 2017 tarihinde eklendi
bence çıksın lan bekliyom çıkartın şu filmi çıkartma diyenleri sikerim amk niye çıkmasın çıkartın lannn