neden bu filmi yüzüklerin efendisi ile kıyaslıyorsunuz???? o zaman her filmi bir filmle kıyaslayalın savaş filmlerini cesur yürek ve er ryanı kurtarmak la kıyaslayalım o zaman da hiç bir savaş filmi iyi değil bana göre ... yüzüklerin efendisi kitabı eragon kitabına rakip olarak mı çıkartıldı da filmleri rakip olarak görüyorsunuz ...çok saçma bir mantık izledim gayet güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim 10/8
film süper bir şey,konusu yerinde,hariki görsel efekler süper bir çalışma olmuş.umarım Eragon 2 en kısa zaman da çıkan Çünkü sonu benım devamın var dıyordu.Fantastik film severler için kaçırılmayacak bir film izleyin.
lord of the rings gibi olmasa da güzel film. yanlız çok kısa. biraz daha uzun olabilirdi ve daha ayrıntı verilebilirdi. ama olsun yinede güzel. izlemenizi tavsiye ederim...
Başarılı bir kitap çevrimi değil. 2006dan bu yana serinin 2. kitabı olan Eldestın filminden de hiçbir haber yok. Eragon tutmayınca çekmekten vazgeçtiler sanırım. Oysa, iyi bir yönetmenin elinde harika bir film olabilirdi.Kitapları, okumayan herkese tavsiye ederim. Şu ana kadar Eragon, Eldest ve Brisingr çıktı. 4. ve son kitap sanırım bu senenin sonunda çıkacak.
Çok kötüydü...:( kitap nerde bu nerde herşeyi değiştirmişler Arya olmamış.. kuzguni saçlı elf güzeli nerde bu kadın nerde.. tamam oyunculuk fena değil ama... çok aceleye gelmiş .. cüceler nerdeydi ayrıca.. paralarız mı kalmamış...kısacası: hayal kırıklıııııııııııııııııııığııııııııı
kitabını okumadım ama çok güzel bir film etkileyici sürükleyici ve yürekten bir film.hiç sıkılmadan izlyorsunuz...oyuncuları da tebrik etmek lazım.ayrıca filmin şarkısı da çok güzel:)
kesinlikle lotr yerini tutmaz. ve tüm fantastik edebiyat tolkienden esinlenir bunu biliyoruz ama film resmen kopya gibi, arwen aragorn yerine benzer çift, frodo nun yarasına benzer bir yara prenseste,atlar kıyafetler aynı, solucandil saruman arası bir kötü büyücü karakter, urukhailer bile kopya hatta başka isim yokmuş gibi isim bile benzer, miğferdibi saldırısının kötü bir kopyası, manzaralar çayırlar bile aynı... lotr hayranlarını incitebilecek bir film bence
vasat bir filmdi jeremy ırons gibi iyi bir oyuncu niye böyle bir filmde oynamış onu da anlamadımefektler fena değil ejderha oldukça sevimli ama malesef iyi bir film dememe yetmiyor
Film güzeldi ama başroldeki çocuğu beğenmedimm.Fazla havalıydı sanki 40 yıllık aktörmüş gibi.Ama denilenler gibi doğa görüntüleri çok hoştu.Bir de Yüzüklerin Efendisi'ni izledikten sonra bütün fantastik filmleri ister istemez onunla kıyaslıyorum bu da benim için eragonu daha kötü yapıyo.İzlerken de müthiş sıkıldım.