Eragon
3,9

onur-dersim
onur-dersim

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kısaca.izlene bilir .ama izlemesenizde pek birsey kaybetmeyiz..sadece efekler yüzünden izlenebilirr
scar-face-53
scar-face-53

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
neden bu filmi yüzüklerin efendisi ile kıyaslıyorsunuz????
o zaman her filmi bir filmle kıyaslayalın savaş filmlerini cesur yürek ve er ryanı kurtarmak la kıyaslayalım o zaman da hiç bir savaş filmi iyi değil bana göre ...
yüzüklerin efendisi kitabı eragon kitabına rakip olarak mı çıkartıldı da filmleri rakip olarak görüyorsunuz ...çok saçma bir mantık izledim gayet güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim
10/8
09tekke
09tekke

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmi dün cd den izledim.ben burda okuduğum yorumlara göre bukadar güzel olacağını sanmamıştım.iyi vakit geçirdik izlerken.devamı çekilecek gibi
iihunter54ii
iihunter54ii

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film süper bir şey,konusu yerinde,hariki görsel efekler süper bir çalışma olmuş.umarım Eragon 2 en kısa zaman da çıkan Çünkü sonu benım devamın var dıyordu.Fantastik film severler için kaçırılmayacak bir film izleyin.
m-cengiz
m-cengiz

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
lord of the rings gibi olmasa da güzel film. yanlız çok kısa. biraz daha uzun olabilirdi ve daha ayrıntı verilebilirdi. ama olsun yinede güzel. izlemenizi tavsiye ederim...
Rinnegan
Rinnegan

16 Mart 2010 tarihinde eklendi
Başarılı bir kitap çevrimi değil. 2006dan bu yana serinin 2. kitabı olan Eldestın filminden de hiçbir haber yok. Eragon tutmayınca çekmekten vazgeçtiler sanırım. Oysa, iyi bir yönetmenin elinde harika bir film olabilirdi.Kitapları, okumayan herkese tavsiye ederim. Şu ana kadar Eragon, Eldest ve Brisingr çıktı. 4. ve son kitap sanırım bu senenin sonunda çıkacak.
topak1983
topak1983

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
daha ıyı olabılırdı açıkcası sıkıldım
duygubrethil
duygubrethil

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Çok kötüydü...:( kitap nerde bu nerde herşeyi değiştirmişler Arya olmamış.. kuzguni saçlı elf güzeli nerde bu kadın nerde.. tamam oyunculuk fena değil ama... çok aceleye gelmiş .. cüceler nerdeydi ayrıca.. paralarız mı kalmamış...kısacası: hayal kırıklıııııııııııııııııııığııııııııı
sevgikuşu
sevgikuşu

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kitabını okumadım ama çok güzel bir film etkileyici sürükleyici ve yürekten bir film.hiç sıkılmadan izlyorsunuz...oyuncuları da tebrik etmek lazım.ayrıca filmin şarkısı da çok güzel:)
toblerone91
toblerone91

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
süper ya.bence çoook güzel ama çoook kısa.niye bu kadar kısa tutmuşlar olaylar çok çabuk oluyor ve bitiyor.daha uzun olmalıydı.ama süper yinede.10- 10
MİRKWOODLULEGOLAS
MİRKWOODLULEGOLAS

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle lotr yerini tutmaz. ve tüm fantastik edebiyat tolkienden esinlenir bunu biliyoruz ama film resmen kopya gibi, arwen aragorn yerine benzer çift, frodo nun yarasına benzer bir yara prenseste,atlar kıyafetler aynı, solucandil saruman arası bir kötü büyücü karakter, urukhailer bile kopya hatta başka isim yokmuş gibi isim bile benzer, miğferdibi saldırısının kötü bir kopyası, manzaralar çayırlar bile aynı... lotr hayranlarını incitebilecek bir film bence
the-o-c
the-o-c

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film çok güzeldi ben çok beğendim devamını bekliyorum
mitrandir-2
mitrandir-2

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
vasat bir filmdi jeremy ırons gibi iyi bir oyuncu niye böyle bir filmde oynamış onu da anlamadımefektler fena değil ejderha oldukça sevimli ama malesef iyi bir film dememe yetmiyor
aykanatd
aykanatd

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film güzeldi ama başroldeki çocuğu beğenmedimm.Fazla havalıydı sanki 40 yıllık aktörmüş gibi.Ama denilenler gibi doğa görüntüleri çok hoştu.Bir de Yüzüklerin Efendisi'ni izledikten sonra bütün fantastik filmleri ister istemez onunla kıyaslıyorum bu da benim için eragonu daha kötü yapıyo.İzlerken de müthiş sıkıldım.
ismet-ar
ismet-ar

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bi film en az yüzüklerin efendisi kadar hoşuma gitti...sountrack parçasıda çok güzel nede olsa avril söylüyo izleyin süper bi film