Eragon
3,9

dr-onderyel
dr-onderyel

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmi yüzüklerin efendisi gibi yapmaya çalışmışlar,ama resmen batırmışlar.çocuk filmi gibi olmuş.giriş o kadar uzun tutulmuşki,filmin bitmesine 15 dk. kala bir 5 dakikalık bir savaş sahnesi var o kadar ve sadece bundan ibaret.bir ara filmde uyukladığımı hatırlıyorum.zamanınıza ve paranıza yazık.gitmeye ve seyretmeye deymez.
can-sahinler
can-sahinler

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
harry potter buna bin basar hiç iyi bir film değil.
Mertkan05
Mertkan05

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
güzel bir Filmdi
ewonor
ewonor

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence film hayal kırıklığı falan deil...film çok ii olmasa da idare eder bi filmdi ve ikinci film için de bissürü soru işareti bıraktı...mesela kırmızı kılıcın sahibinin kılıcı ikinci filmde taraf değiştircek bence,prenses kızın ırkından kimseleri göremedik sonra eragonun kuzeni de ikinci film de önemli bi rol üstleneceği kesin...kitabı okumadım ama bu tür soru işaretleri hoşuma gitti...ikinci filmi bekliorum...dvd sini alanlarda çıkarılmış sahneleri görebilir...
nephelin
nephelin

10 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Fantastik türde yazılmış kitapları ve FRP türü oyunları filme dökmek çok zordur.Bu sadece oyuncularla olmayacak bir iş.Bu türde izlediğim iki film var.Biri Dungeon&Dragon (iki film)- ki bu aslında FRP oyunlarının temelini oluşturan bir öğedir aynı zamanda- diğeri Yüzüklerin Efendisi serisi.İlk seri berbattan da öte iğrençti.Yani oyunun tüm öğeleri kullanılmak istenmiş ama olamamış ortaya saçma sapan izleyenleri neredeyse Fantastik kitaplardan ve oyunlardan soğutacak bir boyuta ulaştırmış bir film olmuş.İkinci film tabiki tam tersi.Büyük bütçe oyuncular yönetmen filmdeki o fantastik dönemin orta çağ havası.Birebir yaşatıyor insana.Bu film içinde izlenmeden bi şey söylenemez bence.Özellikle kitap serisini önceden okuyan izleyiciler çok irdeleyeceklerdir.Mesela bir elfin kulaklarının sivri olmaması bana o filmi zehir edecek bir etkendir.Sözü uzatmadan fragmanına bakarak şunu söyleyebilirim.Başroldeki genç arkadaş oturmuyor role gibi ama umarım yanılıyorumdur.İyi seyirler.Bu arada nostalji takılıp Baldur’s Gate Diablo falan oynayalım.Filmden önce iyi gider :)
clubber80
clubber80

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kötü kütü kötü bi film
djibril7
djibril7

2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
gercekten izlnebilecek fantastik bir film... gercekten cok hosuma gitti serinin geri kalan filmlerinide sabirsizlikla beklio olacagimm ! 10/10
Creyk-van
Creyk-van

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence güzel bir filim ama gerçekten yüzüklerin egfendisinden çok fazla özentilik yapmışlar izlenicek güzel bir filim ama yüzüklerin efendisinin 4. filmi gibi geld bana
ocakli79
ocakli79

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar filim çok da iyi değil açıkçası. belki biraz emek verilmiş olabilir ama isteneni verememiş bence. sürükleyicilik zayıf vede dövüş ve savaş sahneleri çokda iyi değil. yani yüzüklerin efendisinin yanından bile geçemez.
johnny-lee
johnny-lee

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
12 yaş ve altı için ideal
ama ejderha küçükken çok şirindi hani (:
nigartekin83
nigartekin83

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
Çok sıradan çok sıradan film...
Konusu çok basit, filmin başından sonu ne olacağı belli bir film. Filmin tek güzel tarafı Jeremy Irons'ı görmekti...
melek29101983
melek29101983

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kitabını okumadım fakat bu film izlenmeye değer fantastik bir aksiyon
harryasin
harryasin

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmi izleyince aslında biraz filme haksızlık yaptığımı hissettim. konusu hakkındaki fikrim aynı fakat film sinemada farklı geldi dün dvd de türkçe izledim ve filmin güzel olduğu hatta yüzüklerin efendisinden dahada güzel olduğunu anladım bence aldığı puanda az diye düşünüorum en az 8, olmalı :)
drercantekin
drercantekin

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Fantastik dünyaların büyüleyici öğeleri ile başarılı efektler birleşince seyri keyifli bir film çıkmış ortaya.. Ancak " Eragon " aslında tam bir taklit film. Taklit ettiği film de " Yüzüklerin Efendisi " Seçilmiş kişi genç ve deneyimsiz ve durmadan neden ben diye soruyor. Kötüleri temsil edenler de hilkat garibesi yaratıklar. Bu yönleriyle büyük benzerlikler var. Ancak " Yüzüklerin Efendisi " ne yaklaşması mümkün değil. Daha çok çocuk filmi havası veren film gene de kötü sayılmaz ve türün meraklılarını tatmin edebilir.
sonerdkc07
sonerdkc07

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Fantastik tarzında güzel bir film ama kitaba hiç bir zaman bağlı kalınmaz arkadaşlar.Unutmayın ki okuldaki kitaplarada bağlı kalmadan sınavlara hazırlanırız daha doğrusu hocalarımız öyle ister.Kitap sadece bir araçtır,amacımız ondan faydalanmaktır birebir aynısını beklemek değildir..10 üzerinden 8