Nickolas-2
20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Açıkçası Filmin çok hızlı ilerlemesi ve süre azlığı dışında çok iyiydi :D. Bence bu tür bir film ancak iki durumda bu kadar kısa süreli olur. Birincisi, bütçe sıkıntısı. İkincisi ise, Genişletilmiş versiyon çıkarıp ikinci bir gelir elde etmek için :) Hayırlısı bakalım :)
arkadaslar film basinda izleyiciye umit veriyor fakat sonu gercekten cok kotu savas sahneleri berbat ve kisa.film'ın tamami olmamakla beraber bazi anlarda yuzuklerin efendisini hatirlatmakta.bence kesınlıkle basarısız...
berbat bir film.hızlı hızlı gitmeye çalışan senaryo,yetersiz oyunculuk,pahalı animasyonları ucuza getirmeye çalışan anlayış.üçleme olması çok daha kötü film izleyicileri için.
Kitaptaki konuya ve karakterlere sadık kalınsaydı bu filmin puanı 8.5un altında olmazdı.Eragon sarışın,mavi gözlü olarak yansıtılmış,Razac lar 2 kılıç salladınmı ölüyor.Halbuki Razac lar 2. kitaptada var.Ve son..Alakasız saçma sapan.Hiç fazla puan verdiğinizi düşünmeyin.Eğer kitaptaki gibi olsaydı 9/10 derdim resmen hikayeyi katletmişler.Puanım 6/10
Filim kitapiyla asla kiyaslanamaz öncellikle filimi hakkinda sunu belirtmek istiyorum filimi ne kadar güzel olursa olsun filimin sonunu getirmemisler madem bir filim çekiyosunuz tam çekin sonu olmayan bir filim çekmisler yarim yamalak ortada birakmislar eragon filimini. roman okumayi eskiden sevmezdim ama eragonun kitapini okuduktan sonra bagimlisi oldum diye bilrim kitapin her sayfasi insanda merak uyandiriyo kitapini okumanizi siddetle tavsiye ederim.
bence bir film baska bir filmle karsılastırmak yannıs özelliklede film 200 milyon dolar harcanan bir yüzük efendisi ise yani o baslı basına bir efsane fakat eragorn sadece 20 milyon dolarla yapılmıs bir film ve konusu bence cok özgün yani sadece benzerlikler var kısacası bu film izlenmesi gereken bir film ve herhalde yakında 2.side gelcek
Senaryonun orijinal olmaması yani Lotr'dan esinlenerek yazılması filmin kalitesini düşürmüş. Oyunculuk ve senaryo vasat seyrediyor. Aksiyon arıyorsanız bu film doğru seçim değil. Çocuklar için tamin edici.
ben ejderha süvarisi deyince daha şey birini bekliyordum şey işte.. bence eragon karakteri pek başarılı canlandırılmamıştı ama uçuş sahnelerini beğendim bir ejderham olsa keşke demedim değil hani..