Just My Luck
4,1

serzcan-erozcan
serzcan-erozcan

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmde abartı var diyenlerin çogunlukta olması dikkatimi çekti film gayet eglenceli abartılmasıda sakın fantastik olmasından kaynaklanıyor olmasın :))))))fantastik komedide mantık ararsanız hayal kırıklıgına ugrarsınız
iremma-gs
iremma-gs

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Peri masalı tadında çok tatlı seyretmeye değer bir romantik komedi tam lindsay lohan tarzı:)Sevenler kaçırmasın derim:)
sevil-tan34
sevil-tan34

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok eğlendim, başlarda kıskandım hem lındsay ın güzelliğini hem şansını, bize vurmazki dedim böylesi ama sonra başına gelenler hakikaten şansa bak!!! dedirtiyo.. sıkılmadan izleyebileceğiniz eğlenceli bir film..
bt-sa
bt-sa

28 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok eğlenceli olmuşş izlerken keşke böle bi şans tüyü ben de olsa diyo neler yapardım gibi hayallere sürüklüyoo çok güzel mutlaka izleyinn
pearl-56
pearl-56

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
sonunu merak ediyordum yani kimde kalacak bu şans diye :D Sonunu iyi yapmışlar eğlenceli bir filmdi.Romantik komedi severler için ideal..
duhalala
duhalala

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Harikaydı mutlaka izlenilmesini tavsiye ediyorum
lale-delen
lale-delen

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filme saçma diyenler filmin künyesini bi okusunlar. fantastik olduğunu da görüp o zaman yanlışlarını farkedecekler. haliyle şansın el değiştirmesi saçma değil fantastik oluyor...
nephelin
nephelin

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Gereksiz ve zorlama sahnelerin olmadığı gerçekten sizi gülümseten bir film.Zevkle izleyebilirsiniz.
lmystery
lmystery

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok hoş ve güsel bi film biras abartılı olsada ayrıca ordaki rock grubu harikaaa
recepgulec86
recepgulec86

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
izlenesi bir film. keyif alacağınızdan eminim...
hurricaned-2
hurricaned-2

11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
lindsay lohana hayran ettirebilecek hos seyirlik guzel bir film..ozellikle sansin el degistirdigi sahneler sacma olsada film icin iyi bir baglayici nokta olmus..izlenesi...
yesimbay
yesimbay

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
yüzlerce romantik komedinin eniyileri arasına girebilecek bir film bence. orjinal ve fantastik konusuyla izleyiciyi hep zinde tutan ve gerçekten güldüren sahneleriyle yüzünüze konan gülümseyi sakın kaybetmeyin, bir sonraki sıkı romantik komediye saklayın.öpüşmeye farklı bir bakış açısı :))) ..
acungio
acungio

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bizler için şansızlık gibi görünen asıL şans olabilir :)
maximusty
maximusty

6 Aralık 2006 tarihinde eklendi
güsel bir film , izlemeye değer
burcuhazal
burcuhazal

29 Kasım 2006 tarihinde eklendi
son zaman larda izlediğim en iyi romantik komedi çok şirinler hepsii hem şarkılarda süper olmuşş