erentos
10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
agatha christie romanları tadında mükemmel bir filmdi. bu yüzden de başta kurgu olmak üzere, film baştan aşağı etkiledi beni. sizin de etkileneceğinizden kuşkum yok. mutlaka izleyin derim ben...
insanlık dersi, annenin fedakarlığı süper aktarılmış. dram yönü daha ağır basan bir film. hiç kimseye güvenme dostun bile olsa hele ki sadece güzelliğe hiç kanma:)
Güzel film. İzlemeyenler için söylemeyeyim; ama filmlere konu olan klasikleşmiş duygulara çok farklı bir kurgu ile yaklaşmış. Ölmeden önce mutlaka izlenmesi gereken bir film diyemem ama kaliteli, iyi bir film olduğunu söyleyebilirim. Kişisel fikrim tabii. İyi seyirler:)
Güzel filmleri, güzel yapan sahneler ve olaylar vardir. Yanlis anlasilmalar, aldatilan insanlar, yalanlar, filmin basinda filmin sonunun verilmesi gibi... Awake bunlarin hepsini kapsayan bir film olmus. Bu yönüyle yönetmeni takdir ediyorum. spoilerAnne & Ogul un filmin sonundaki konusmalari.. Canlanan anilar mükemmel bir sekilde aktarilmis..spoilerBütün sirlara ragmen, bütün yalanlara ve kayıplara rağmen, artık önemli olan tek bir şey var.He is awake...
Bu kadarını beklemiyordum inanın. İzlerken bir an gözümü bile kırpmadım. Özellikle hastane ortamını çok iyi bilen biri olarak filmin kusurusuz olduğunu söyleyebilirim
Film insanı şekilden şekle katıyor. Gözden kaçmış ortalamanın üstünde filmlerden diyebileceğiniz bir yapım. Konusu özgün, evet yapımında biraz kolaya kaçılmıș olabilir ama genel anlamda seyir zevki yüksek bir film diyebilirim, son yarım saatte seyir zevki dahada artıyor. İyi seyirler.
filmin konusu sıkmasa da basit ve sıradan bir film. sinemada izlemek için çok fazla neden gösterilemez. öle ahım şahım süper oyunculuk mükemmel kadro falanda yok.
konu çok çok güzelbazılarına durağan gelmiş olabilir ama ben izlerken bir an gözümü kırpmadım diyebilirim.son zamanlarda izlediğim iyi filmlerden biriydi8,5/10
basından sonuna kadar dikkat ve heyecanla izlenilecek bi film ozellikle filmin ortasında bütün konunun akısını değiştiren olaylar... ilginç bi konu ben cok beğendim
Çok kısıtlı senaryosuna rağmen çok iyi işlenmiş,bir bölümlük dizi tadında bir film.Türün duayenleri için şaşırtıcı olmayacaktır,ilk dakikalarda kafanızda senaryoyu oluşturmanız mümkün fakat film kısa (75dk) olduğu için sizi sıkmayacak ve keyifle izlemeye devam edeceksiniz diye düşünüyorum.10/8