hulya-jr
23 Mart 2008 tarihinde eklendi
konu ve oyuncular süperdi konuyu biraz daha açabilirlerdi elbette mesala görev ihmallerinin ne olduğunu merak ettim ben yani devam filmi çekseler giderim bazı yerlerde süre açısında konu havada kalmak zorunda kalmış.Çokta gerilim değildi yalnız onu söyleyebilirim birde hayden yerine daha karizmatik birini koyabilirlerdi,tek kötü yanı artık en yakın arkadaşımıza bile güven duygusunun birazda olması sarsması.10/9
Beğenmeyenlerin film kalitesinden şüphe ederim müthiş bir senaryo ve kurgu görmek istiyorsanız hele bide ters köşeye yatıran filmleri seviyosanız bu film tam size göre..10/10
Şimdi izledim ve çok beğendim..Anlatılmak isteneni çok güzel anlatmış ki; bunu yakalıyorsunuz sonlarda zaten..Konu zaten bir yana ancak oyunculuklar da eklenince,sergilenince heyecanla izlenen bir film olmuş Awake..
İLginç bir konu ve çok büyük bir ihanet.. Şoke edici bir senaryo ve berbat bir kurgu!Yönetmenin ilk filmi;dolayısıyla büyük bir işin altına girmiş;konu da yönetmenin tecrübesinden ağır olunca da film de ezilip büzülmüş..Filmedeki AŞK çok basit hiç inandırıcı olmamış..Ameliyat sahnesi ve son 15 dakikası izlenilebilr,,e 15 dakika için de Film izlenilmez..10/6 verdim:(
çok sıradışı bir senaryosu olduğu kesin. film güzeldi fakat bazı konuları daha gizemli bırakıp filmin sonunda açıklasalardı daha güzel olurdu. ne olacağı açıktı sadece neden olduğu bilinmiyordu. gerilim denmesine rağmen öyle bulmadım. tavsiye ederim. 10/8
izlenilmeye değecek bir film. ortalarında kafanız karısabilir. o yüzden dikkatli izlemenizde tavsiye fayda var. farklı içeriğiyle izlenilmesi gereken bir film..
Filmin ilk arasındaki karakterlerin diğer yarısındaki fikirlerinizi nasıl tamamen tersine döndürdüğüne şok olacaksınız. Konusu bakımından da müthiş.. Oldukça beğendiğim filmlerden birtanesi daha..Jessica Albayı oyunculuğundan dolayı tebrik ederim..
anestezinin konusuna felan bakınca başarılı bir film olduğunu tahmin etmiştim ama sadece anesteziyle ilgili bir takım tıbbi şeylerin anlatılacağı kanısındaydım.film çok güzel gitmediyseniz tavsiye ediyorum gidin ve görün süpper bir film ....
Vayy bee insana annenin ne kadar önemli olduğunu tekrar hatırlatacak harika bi film. Asla gülen yüzlere yada sıcak bi bakışa kanmamak lazımmış. Film izleyeni bile çok güzel kandırmış, ve clay'e çarptığı kadar sert bi tokatla seyirciyide kendine getiriyor. Öyle bi ters köşeki kımıldayamayan Clay'in yerine olaylara ben müdahale etmek istedim... ve Annelerrr... Evet annenin bişeyler yapmasını bekliyordum ama kesinlikle bu kadarını beklememiştim. Bazen sert ve keskin davranmaları bizi üzüyor yada kırıyor olabilir ama her zaman, hep haklı çıkıyorlar. Filmdeki en büyük eksik sonunun çok baştan savma yapılmasıydı. Bi baktım bitti :) Her şey alelacele açıklığa kavuşturuluyor hiç bişey eksik kalmıyor ama yeterli olmuyor bi 20 dk daha devam etseydi harika bi finalle unutulmaz filmler arasına girebilirdi. Duygu yoğunluğu eksikti. Yeminle bu filmi güney koreliler yapsaydı bi başyapıt olurdu bu nettt. Ama yinede mutlaka izleyin derim zaten kısacık bi film nasıl bittiğini anlamıyorsunuz :)