sammy-davis-jr-jr
2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
konu güzel, ama film büyüleyici deil kabul etmek gerek. biraz zorlama replikler ve sahneler var gibi.alt metninde güven temasına deinilmiş. insanlara körü körüne güvenemiyceimiz ve aslında her insanın tanıdıımızdan, bildiimizden daha farklı olabilecei başrolün yaşadıkları sayesinde yüzümüze yüzümüze vuruluyor.çocuumuzun babayla, sevgiliyle, arkadaşla olan bütün bağları sarsılıyor bir anestezi sayesinde. ve uyandıında yeni bir hayat onu bekliyor...farklı anlatım tarzı ve üzerine kurduu güzel hikayesiyle izlenmesi gereken deişik filmlerden.
Süper!! Kurgusu, oyunuculuğu, finali ve tabii ki verdiği mesajla son zamanlrda izlediğim en dolu filmdi diyebilirim. Amatör bir izleyici olarak çok fazla filmi 10 üzerinden 10la değerlendirmediğim halde bu filme düşünmeden 10 verdim... izleyin pişman olmayacaksınız:) He's awake:))
Bu filme gidipte zaman kaybına uğramayın.Senaryo entrikalarla dolu olarak seyir düzeyini yüksek tutma amacında yazılmış ama ne yönetmenin çekim başarısı ne de oyuncuların performansı buna izin vermiş.
Bir an türkiyenin en ünlü yorumcusunun lafına kandım ve awake i çok geç izledim . Çok yaratıcı ve sürükleyici bir film olduğunu düşünüyorum . Bu film anoreksisi içinde kaçırılmayacak bir film . Hayden yerine keşke başka bir oyuncu olsaydı biraz fazla kuzeyli olarak oynamış rolünü ama bir saniye bile sıkılmadan izledim .
Film zaten gerilim filmi değil, dram ağırlıklı. Dolayısıyla nasıl bir beklentiyle izlemeye başladığınız önemli. Anestezik uyanıklık gibi istisna bir tıbbi vakanın konu alınmış olması, filmi benzerlerinden ayırmış ve olumlu yönde öne çıkarmış. Clayin yerinde olduğunuzu hissederek film izlendiğinde çok yoğun, sancılı bir duygu hissediyorsunuz... Tavsiye ederim.
son zamanlarda izlediğim en harika film. kesinlikle tavsiye ederim. mükemmel bir kurguya sahip son ana kadar gözünüzü ayıramıyorsunuz. joby harold' ı bundan sonra takip etmek gerek sanırım=)