film senaryo bakımından gerçekten çok iyi.filmin yönetmenide senoryosuda joby harolda ait.senoryonun muhteşem olmasının yanı sıra yönetmenlik koltuguna ilk kez oturmuş olması ve yönetmenlik deneyiminin pek olmadıgı belli oluyor.filmi zaten jessica alba götürmüş diyebiliriz.ancak jessica albayı fazla kötü rollerde görmeye alışık degiliz dogrusu.film biraz kısa olmuş gibi.bazı şeyleri daha net anlatabilirdi diye düşünüyorum.ama kesinlikle izlemeye degecek bi film ve iyi bir oyu hak ediyor.
anestezi, esaretin bedeli , kan ve çikolata... hayatımda izlediğim en ii 3 film.. ama ilk sıraya bu filmi koyarım.. diyecek kelime yok süprizlerle dolu mükemmel bi film ne denir başka.. izlemeyen varsa hiç durmasın alsın koşsun dvd sini mi alır vcs sini mi orasını bilemem ama mutlaka bi şekilde izlesin
Film Senaryo ve izLeyiŞ bakımından Gerçekten Çok başarıLı. fiLm Size Göre oLmasa ve sıkıLsanız biLe ortaLarına doÐru sizi öyLe biR içine ÇekiyoR ki ŞaşıracakSınız. Fakat Filmin konuSunu Okuduktan Sonra izLemem kötü oLdu. Filmin KonuSu ortaLarından itibaRen anLatıLmaya başLanmıŞ. Filmin iLk yarıSını AmeLiyatın ne Zaman başLayacaÐını bekLeyereK izLemeK Gerçekten Çok Sinir bOZucu. Beyazperde.Comun hataSı mı yoKsa yapımcıLar mı Konuyu bu şekiLde özetLediLer biLmiyoRum. Ama bu mükemmeL fiLmden maKsimum ZevKi aLamadım. Filmin KonuSunu biLmeden izLeyenLerin daha Çok zevK aLacakLarı Kesin
Elinizde harika bir konu var ama bunu işleyemiyorsunuz.Doğrusunu söylemek gerekirse beklentilerimin altında bir film çıktı.Konusunu okuyunca Stephan King’in Kabuslar ve Karabasanlar isimli kitabındaki kısa bir öykü aklıma geldi.Ama görüyorum ki o bundan çok daha başarılıydı.
Bu yazdığım 3.yorum.Umarım bu yayınlanır.Gerçek eleştirmenlerin bile kötü dediği bir film.Hani derler ya onlar halkın beğendiğini beğenmez.Ama bu sefer haklılar gerçekten.Bu kadar kötü film yok.Süper olabilecek bir senaryoda al sen rolü Jessica Alba gibi yüzünü ağlayarak Charlize Theron a benzetmeye çalışan birine ver.Gerçekle alakası olmayacak şekilde bir hastane profili.Cnbc dizilerinin kalitesine bile yaklaşamayan bir film.Terence Howard ve Lena Olin bile kurtaramıyor.Halbuki tanıtımları gördüğümde acaba yeni bir'Çizgi Ötesi' mi geliyor diye düşünmüştüm.Yanılmışım.Hayal kırıklığına uğradım.iyi seyirler yine de.