Anestezi
4,2

loksando
loksando

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
üstüne bastıra bastıra diyorumkiFilmi Ameliyat Olanlar izlemesinfilmle ilgilide diyebilirimki10 üzerinden 1000
cemalspc
cemalspc

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
anestezi..edilmiş hayatlar.
awake..yani uyanış, anestezi olmuş bir hayattan reel hayata geçişin öyküsü.
bu kadar güzel anlatılırdı..
just-in-tuce
just-in-tuce

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Herkes okadar övmüş ki merakımdan duramıyorum.izleyemedim bi türlü ama bugün yarın izliycem inşl.çok güzel bi film old. doğrudur çünkü jessica alba başrollerde inanırım yaniiii
halmars
halmars

4 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Film sinemasal olarak iyi çekilmiş.Kurguda saf olarak mantıksal ve tanımlayıcı analiz yapılmış.Anlatımı bence çok iyi.Konu hafiften ürpertiyor bunu filmin başında anlıyorsunuz.izlemenizi tavsiye ederim.10/9.
karmasaxlc
karmasaxlc

28 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Güzel bir film sürikleyici izlerken sıkılmayacağınız tarzdan 7/10
gukimus
gukimus

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
soru şu iyi film nedir?eger cevabınız filmin bütününde sizi içine alması heyecan .korku.gizem vs duygusunu hissetirmesi ise bu film ii değil.çünkü film 2. yarıda baslıyor.ancak süpriz sonu seven ve senaryoda zeka arayn biri iseniz emin olun sizi tatmin edecek yine de sinemada izlenmesede olur sahsen ben verdiğim paraya acıdım..iyi seyirler
enisozcan1
enisozcan1

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
bi şey sorucam film gösterime girdi mi ki nasıl izlediniz de yorum yapıyorsunuz merak ediyorum...
einsteinz
einsteinz

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Jessica Alba benim için artık bitmiştir, yok öyle birisi. Şaka bi yana film gerçekten ameliyathaneye sokmuş derecede heyecanlı ve bir o kadarda sürükleyici. Sonu tipik türk filmleri gibi olmuş, kötüler daima kaybeder. Bu arada filmin yapım ekibinde ipek çelik isimli birini görmek çok hoşuma gitti. Uzun lafın kısası gerçekten izlenecek filmler arasında...
gs-cakar
gs-cakar

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
İlginç senaryonun hatırına izlenir8/10
amajestic
amajestic

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
sahaneizlerken mideme kramplar girdi her sasirmada..cok etkileyici ve surukleyiciuzun zamandir izledigim en iyi kurgu
asli26asli
asli26asli

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
süper bir film...
rabis1996
rabis1996

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
harika filmdi annesi kalbini verince ağlayasım geldi izlenmeye değer herkese tavsiye ederim.
omer-saglam
omer-saglam

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bi filmdi.bu filme kötü diyenin alnını karışlarımfilmi en kısa sürede izleyin derim10/10
mod-girl
mod-girl

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle süperdi.Film baştan sona şaşırtıyor.Film dediğin işte böyle olur.Kesinlikle tavsiye ederim.Kaçırmayın arkadaşlar.
ferhatkaan
ferhatkaan

14 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Film öyle defalarca izlenecek yada izlendikten sonra etkisini uzun süre yaşayacagınız bir film değil.Film Jim Carrey nin Sil Baştan(Eternal Sunshine..)filminin kötü bir kopyası gibi denilebilir.Değişik bi çalışma ancak Jessica Alba gerçekten mükemmel.Film kısa bir film ve sonu pek iyi bitmiyor.