mümekemmel bir filmdi bence sinemada izleme fırsatı bulamadım evde izledim eminimki sinemada izlemek daha farklı ve zevkli olurdu ama yinede aynı tadı aldığıma inanıyorum. filmin atraksiyonlu sahnelerinin başlamasıyla kanımın donduğunu söylemeliyim gerçekten izlenilesi filmlerden. ben arşivime yeni bir film daha ekledim
insanlık dersi, annenin fedakarlığı süper aktarılmış. dram yönü daha ağır basan bir film. hiç kimseye güvenme dostun bile olsa hele ki sadece güzelliğe hiç kanma:)
izlediğim güzel filmlerden bir kaçı.ameliyat masasına bir insan anestesinin ne olduğunu tam olarak bilmiyor,güzel bir film olmus.ama ameliyat olacak insanlara ameliyattan önce bu filmi seyretmesini önermem.jessica alba gibi hoş biri kötü kadın rolünde oynamış ve tam oynamış.ı love you jessica
Filmin konusunun gercek olaylardan ele alınması filmi ayrıca guzel yapmıs her yıl en az 30 bin kisi ameliyat sırasında vucut olarak uyusuyor tepki veremiyor ama beyin olarak o acıyı hissediyormus bu konu uzerine yapılan bir film ancak bu kadar guzel anlatılabilirdi film o kadar sürükleyici ki sanki seyrederken o acıyı ben cekiyorum gercekten cok guzel bir film yapmıslar izlemeyenlere tavsiye ederim .
filmin konusu gerçekten özgün güzel...ama oyuncular daha iyi olabilirdi..bi de sonunu biraz daha uzatabilirlerdi bu tarz bir film için fazla kısa olmuş..yazık olmuş filmin konusuna...
dün gece izledim sabah karşı filmin akışı ve düşündüğümüzün aksine gelişen olaylar süper.bazı sahnelerde ise hüznü yaşıyorsunuz.. değişik bir film tavsiye edilesidir
Filmin isminden etkilenerek ameliyat sahnelerini ve acıyı çekme olayını daha etkileyici bekliyordum.Ama yanıldım acıyı çekiyor ama üzerinde durulmamış ama filmin konusu çok güzel.İnsanların çok azında rastlanan anestezi sırasında uyumama ve bu esnada yaşanan olayları hastanın fark etmesi gerçekten etkileyici.İzleyemem dayanamam gibi bir önyargıyla yaklaşmayın
izlenilmesi gereken filimler arasında hatrı sayılır bir yerde olmalı....ben beğendim...tavsiye ederim...senaryo enteresan-sıradılı sürükleyici ......10*8 puan