Anestezi
4,2

caferak
caferak

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
buraya bazı insanlar genelde her filme olumlu yazılar yazıyorlar,sanırım gişe hasılatlarını artırmak istiyorlar.

Filme gelince gerçekten güzel bir senaryosu olan bir film.Filmin ismine göre izlemeden yorum yapan bazı üyelerin aksine aslında olaylar çok daha değişik gelişiyor.Film izlenmeye değer kalitede ve gerçekten sürprizlerle dolu.
cerren82
cerren82

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi vizyona girmeden önce izlemiştim,vasat desem yeri var,boş wakitlerde elinde izleyebileceğin hiç film kalmamışsa izlenir :|
demircioglu1903
demircioglu1903

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
gerçekten güzel br film değişik konusu biraz tahmin etsekte merakla beklenen bi sonu gerçekten güzel işte bu filme para helal olsun..
adimpinar89
adimpinar89

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
farkındalık olyını 2.plana atıp fantastik türe gitmiş..etrafta dolaşması falan..ama güzeldi.jesicda ii oynamış.hayden jumperdada tatlıydı burdada
lp89
lp89

23 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadasm online sinema denen bişey war. bi filmi izlemek için illa sinemaya gitmeye gerek yok
AstalaVista
AstalaVista

23 Mart 2008 tarihinde eklendi
Konu Çok İyiydi ama filmin fragmanına öyle bir cümle koymuşlarki filmde ne olacağını bilerek izledim..
euprhates71
euprhates71

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar film gercekten harika. degişik bir konusu ve insanı sasırtan bi finali var. İzlemeniz yararınıza olacaktır. ii seyiler
ummagumma-2
ummagumma-2

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en harika film. kesinlikle tavsiye ederim. mükemmel bir kurguya sahip son ana kadar gözünüzü ayıramıyorsunuz. joby harold' ı bundan sonra takip etmek gerek sanırım=)
seboistan89
seboistan89

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
böyle güzel bi konu ancak bu kadar kötü işlenebilirdi..film heycanlı başlıyor fakat gittikçe kötüleşiyor ayrıca bir kaç küçük süpriz filmi kurtarmaya yetmemiş keşke farklı bir yönetmenden izleseydim..
rooney-967
rooney-967

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
fena deil izlemedim ama anlatanlar iyi anlatıyor bende anlatanların yalancısıyım
zlevoo
zlevoo

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmin hikayesi kısaca bir deyiş vardır: Ana gibi yar Baba gibi hıyar olmaz diye:)) Gerçekten başarılı bir film...
eptiome
eptiome

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
birşeyi merak ediyorum...film gösterime girmeden nasıl izleyebiliyorsunuz ? böyle bi yol varsa bi yardım be :)
kamikaze8686
kamikaze8686

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film konusu da özgün.tek kötü yanı sonu.daha güzel bitirebilirlerdi
baharoras
baharoras

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
flim gerçekten güzel ilk başta yaşanan aşk gerçekten imrendiriyor ama sonra gerçekten şaşkınlık içersinde kaldım izlenmesini ve önemli dersler çıkartılmasını tavsiye ederim
innocent8484
innocent8484

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken oldukça kaliteli bir film yalnız film müziklerinin biraz daha kaliteli olması filmin kalitetesini dahada fazla arttırabilirdi..