Anestezi
4,2

alperenkenan
alperenkenan

28 Mart 2008 tarihinde eklendi
öncelikle filmin konusu çok güzel ve bence film de bu konuyu çok ii bir şekilde kotarmış..oyunculuklar için kötü demek biraz haksızlık olur gibi geliyor;bence vasatın üzerindeydiler..ayrıca bu filmde karakterlerden çok anlatılmak istenenin ve atlatım şeklinin üzerine eğilinmesi gerektiği kanısındayım... filmde sinematografik anlatımın yanında sanki yazınsal ya da şiirsel bir anlatım kokusu ve tadı almamak mümkün değil...özellikle yaşama şansının ışık olarak seyirciye aktarılmaya çalışılması örnek verilebilir..ayrıca film içerisindeki süprizler ok ii zamanlamaylaseyirciye sunulmuş..bana kalırsa izlenmesi gereken bir film..
dra-kula
dra-kula

28 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok sıradışı bir senaryosu olduğu kesin. film güzeldi fakat bazı konuları daha gizemli bırakıp filmin sonunda açıklasalardı daha güzel olurdu. ne olacağı açıktı sadece neden olduğu bilinmiyordu. gerilim denmesine rağmen öyle bulmadım. tavsiye ederim. 10/8
film-buff
film-buff

28 Mart 2008 tarihinde eklendi
Böylesine müthiş bi senaryo daha iyi işlenebilirdi belki ama yine de alkışı hakkediyorlar...Bu arada Jessica Albanın filme oyunculuk anlamında çok şey kattığını söylemeden edemicemm...İzleyin derim ben.
ill-key
ill-key

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
Etkileyici bir film..İlk yarısı oldukça sıradan geçiyor ve niye burdayım dedirtiyor.Ama ikinci yarıda yaşanan sahneler filmin gerilimini artırıyor..Biraz aceleye gelmiş havası var filmde.Sahneler çabuk geçiştiriliyor,kurgusu daha iyi ayarlanıp iyi bir şablona oturtulabilirmiş..Başroldeki iki oyuncuda iyi değildi..Ciddi bir iş değilde arkadaşlar arasında oynanan bir oyunda gibiler.Film iyi bütçe ile çok iyi ellerde oscarlık bir film olabilirmiş..10/7,5..
gukimus
gukimus

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
soru şu iyi film nedir?eger cevabınız filmin bütününde sizi içine alması heyecan .korku.gizem vs duygusunu hissetirmesi ise bu film ii değil.çünkü film 2. yarıda baslıyor.ancak süpriz sonu seven ve senaryoda zeka arayn biri iseniz emin olun sizi tatmin edecek yine de sinemada izlenmesede olur sahsen ben verdiğim paraya acıdım..iyi seyirler
pireeeee
pireeeee

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmlerin kalitesi arttıkça milletin eşik değeri yükselmiş galiba
böyle bir filmi beğenmeyenler de var garip!
film bence oldukça başarılıydı burdaki olumsuz yorumlara bakıp izlemezseniz çok şey kaçırırsınız...
jemima-khan
jemima-khan

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bence çok etkileyiciydi..Güzel ve başarılı bir film olmuş.Merakla izledim..
erdenizpasali
erdenizpasali

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
sonunu tahmin edemediğim ustaca yaratılmış senaryolara herzaman saygı duymuşumdur. Oldukça sürükleyici bir film olduğunu söyleyebilirim. Gerilim kategorisine katılmış başarılı bir örnek. En son aynı tadı hipnos filminde almıştım. Psikolojik açıdan vuran filmleri seviyorsanız izlemeniz tavsiyemdir.
croswell
croswell

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film ama konu harcanmış.Daha iyi olabilir daha iyi anlatılabilirdi.Çok iyi bir konusu var.İzlemeye değecektir.
arayisinside
arayisinside

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film guzel ve farklı bir bakıs acısı yakalamıs...iyi filmlerin cevrilmedigi bu donemde izlenebilir bir altarnetif.
gamze183
gamze183

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
anestezinin konusuna felan bakınca başarılı bir film olduğunu tahmin etmiştim ama sadece anesteziyle ilgili bir takım tıbbi şeylerin anlatılacağı kanısındaydım.film çok güzel gitmediyseniz tavsiye ediyorum gidin ve görün süpper bir film ....
metalstein
metalstein

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
hiçbir sahnesiyle sıkmayan, kısa, sürükleyici, herşeyin ayrıntılarda gizli olduğu zeka ürünü bir film.
dilek-solakay
dilek-solakay

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi beğendim.yönetmen Joby Harold'un ilk sinema filmi olması açısından bakıldığında,başarılı buldum.konu olarak ilgi çekici geldi.genellikle ilk filmlerinde yönetmenler belli bir heyecan taşırlar ve konu işlenirken bazı detaylar eksik ya da fazla olabilir.hikayenin algılanmasında filmi izleyenlerin çok zorlanacağını düşünmüyorum.ilk yarıdan sonra merakı daha bir artırmayı da başardıgı kanısındayım. kurgu da son derece iyiydi. sinemaya gittiğinize pişman etmeyecekler arasında olmayı hakediyor.iyi seyirler.
cns4life
cns4life

24 Mart 2008 tarihinde eklendi
ilginç, suprizler ve müthiş bir final filmde birde görsellik tabi onuda jessica alba saglamış bu filmde kesinlikle bu hafta gidilmesi gereken bir film
onurege45
onurege45

24 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu filmin İzmirde şehrin en uzak noktalarında ve sadece 2 salonda gösteriliyo olması çok yazık. birbirine yakın birçok salonda neredeyse aynı filmler gösterililirken bu filme birkaç seans bile ayrılmamış. umarım bu hatalarını kısa sürede görürler.