beklenilenleri aşıyor sanırım sandığımdan fazlasını veriyor film.ilk yarı duyduğum kadarıyla pek beğenilmiyor fakat bir bütün olarak ele alındığında MüKemmeL bir film ;) 10
eğer bu film yönetmenin ilk filmiyse daha çok tavsiye ederim eğer ilk filminde bu başarıyı yakaladıysa tecrübe arttıkça daha iyi çalışmalar yapabilir.bence izlemelisiniz.kesinlikle zaman kaybı değil
Kesinlikle harika bir film. Müthiş bir senaryosu var ve film aralarına serpiştirilmiş izleyeni şok eden gelişmeler de cabası. Özellikle Jessica Alba ile ilgili gerçeği öğrendiğimde acayip şok olmuştum. Şu sıralar vizyonda izlenebilecek tek film. Her ne kadar biraz kısa olsa da 1 saniyesinde bile sıkılmıyorsunuz. Ameliyat ortamını çok iyi gözler önüne seriyor.. (10/10)
Süper!! Kurgusu, oyunuculuğu, finali ve tabii ki verdiği mesajla son zamanlrda izlediğim en dolu filmdi diyebilirim. Amatör bir izleyici olarak çok fazla filmi 10 üzerinden 10la değerlendirmediğim halde bu filme düşünmeden 10 verdim... izleyin pişman olmayacaksınız:) He's awake:))
filmin ilk 20 dak. bıraz durgun gecse de, sonrası gercekten müthiş kurgulanmıs,özellıkle fınal sahnesı ile gercekten övguyu hakedıyorbu fılm.bu fılm ıcın bnce en guzel söz: "asla sonunu bilemezsin ". olmalı. sıddetle tavsıye ederım bu fılmı...
çok güzel bir senaryosu olan ,akıllıca kurgulanmış mükemmel bir film olmuş. kaçırmayın derim. filmin ikinci yarısında clayton gibi şok üstüne şok geçireceksiniz.aldığı puanı fazlasıyla hakeden bir film. giden hayatlara karşılık diyet olan hayatlar. bu arada annesi de çok akıllıymış parçaları birleştirdiği sahne çok hoşuma gitti vaybee dedirtti.
Bu film bir harika şok üstüne şok yaşanıyor.Oyuncular da çok muheteşem hele Jessica Albaha çok güzel rol yapıyor.İzlenmeye değer belkide böyle bir film bir daha gelmez:)