Anestezi
4,2

ardfb
ardfb

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
izlemeyenler vardır söylemeyeyim ama inanılmaz sürprizlerle dolu bir film! ayrıca çok yaratıcı bir senaryo...
seymanurm
seymanurm

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
harika bir filmdi etkilendiğim nadir filmlerden..psikolojik geriilim sevenlere tavsiye edilir;)
beyazperde45
beyazperde45

9 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Oyuncular ve senaryo ve özellikle muhteşem finaliyle 2007ye damgasını vuran oldukça kaliteli film..
konuk-85
konuk-85

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
son günlerde izlediğim en iyi filimlerden biriydii. farklı konusuyla şiddetle tavsiye ederimm
blackkite-23
blackkite-23

19 Nisan 2008 tarihinde eklendi
yönetmenin ilk filmi olmasına ragmen bekleneni kat kat aşmış görünüyo son zamanlarda yazılan en iyi senaryo diyebilirm
patrici
patrici

15 Nisan 2008 tarihinde eklendi
beklenilenleri aşıyor sanırım sandığımdan fazlasını veriyor film.ilk yarı duyduğum kadarıyla pek beğenilmiyor fakat bir bütün olarak ele alındığında MüKemmeL bir film ;) 10
ulukant
ulukant

14 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi.Bir filmden ne bekliyorsunuz ki.Konusu güzel ve oyuncuların performanslarıda gayet iyiydi.İzlemeyenler mutlaka izlemeli.
st8787
st8787

10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bugüne kadar izledğim harika olan ender filmlerden biri...ters köşeye yatmaya hazır olun...
rapsodi-hayal
rapsodi-hayal

4 Nisan 2008 tarihinde eklendi
eğer bu film yönetmenin ilk filmiyse daha çok tavsiye ederim eğer ilk filminde bu başarıyı yakaladıysa tecrübe arttıkça daha iyi çalışmalar yapabilir.bence izlemelisiniz.kesinlikle zaman kaybı değil
chttyby
chttyby

1 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle harika bir film. Müthiş bir senaryosu var ve film aralarına serpiştirilmiş izleyeni şok eden gelişmeler de cabası. Özellikle Jessica Alba ile ilgili gerçeği öğrendiğimde acayip şok olmuştum. Şu sıralar vizyonda izlenebilecek tek film. Her ne kadar biraz kısa olsa da 1 saniyesinde bile sıkılmıyorsunuz. Ameliyat ortamını çok iyi gözler önüne seriyor.. (10/10)
aysenurates
aysenurates

31 Mart 2008 tarihinde eklendi
Süper!! Kurgusu, oyunuculuğu, finali ve tabii ki verdiği mesajla son zamanlrda izlediğim en dolu filmdi diyebilirim. Amatör bir izleyici olarak çok fazla filmi 10 üzerinden 10la değerlendirmediğim halde bu filme düşünmeden 10 verdim... izleyin pişman olmayacaksınız:) He's awake:))
bulentistanbul
bulentistanbul

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmin ilk 20 dak. bıraz durgun gecse de, sonrası gercekten müthiş kurgulanmıs,özellıkle fınal sahnesı ile gercekten övguyu hakedıyorbu fılm.bu fılm ıcın bnce en guzel söz: "asla sonunu bilemezsin ". olmalı. sıddetle tavsıye ederım bu fılmı...
nurdansumen
nurdansumen

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
gerçektende son zamanlarda izlediğim en güzel dram filmiydi insan anneliğin nasıl bu kadar fedakarlık olduğuna şaşırıyo doğrusu
enesnail
enesnail

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir senaryosu olan ,akıllıca kurgulanmış mükemmel bir film olmuş. kaçırmayın derim. filmin ikinci yarısında clayton gibi şok üstüne şok geçireceksiniz.aldığı puanı fazlasıyla hakeden bir film. giden hayatlara karşılık diyet olan hayatlar. bu arada annesi de çok akıllıymış parçaları birleştirdiği sahne çok hoşuma gitti vaybee dedirtti.
sidney-2
sidney-2

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bu film bir harika şok üstüne şok yaşanıyor.Oyuncular da çok muheteşem hele Jessica Albaha çok güzel rol yapıyor.İzlenmeye değer belkide böyle bir film bir daha gelmez:)