carinos
31 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bu yazdığım 3.yorum.Umarım bu yayınlanır.Gerçek eleştirmenlerin bile kötü dediği bir film.Hani derler ya onlar halkın beğendiğini beğenmez.Ama bu sefer haklılar gerçekten.Bu kadar kötü film yok.Süper olabilecek bir senaryoda al sen rolü Jessica Alba gibi yüzünü ağlayarak Charlize Theron a benzetmeye çalışan birine ver.Gerçekle alakası olmayacak şekilde bir hastane profili.Cnbc dizilerinin kalitesine bile yaklaşamayan bir film.Terence Howard ve Lena Olin bile kurtaramıyor.Halbuki tanıtımları gördüğümde acaba yeni bir'Çizgi Ötesi' mi geliyor diye düşünmüştüm.Yanılmışım.Hayal kırıklığına uğradım.iyi seyirler yine de.
ben bu filmi hiç beğenmedim.basit,hiçbir gerilim öğesi taşımayan,oyuncuların rezalet olduğu bir filmdi.tavsiye üzerine seyrettim.keşke zamanımı o saçma filme ayırmasaydım.
yine bi ton abartmışsınız yorumlarda çok basit dar bütçeli kısa bi film 75 dak sürüyo bikaç şaşırtıcı sahne var onun dışında güzel bi tarafı yok bence 1 tane ameliyatı film yapmışlar ben beğenmedim filmi izlenmesede olur bu puanada çok şaşırdım doğrusu