bende geçen gün izledim filmi bana tawsiye ederken çok az bahsetmişlerdi filmden bende bi arkadaşımızın bahsettiği gibi ameliyat sırasında acı çekmesini we bununla ilgili şeyler izleceğimi bide ameliyat sahnelerinin çok olacağını düşünerek isteksizce başladım filmi izlemeye ama tamamen yanıldım :) hiç beklemiodum böle bi filmin karşıma çıkacağını şok üstüne şok yaşadım filmde:D gerçekten güzel değişik bi filmdi
Bu kadar iyi yorumları hak etmiyor bence.Sol köşeye yatırıyor yatırmasına fakat o kadar ağır aksak ve heyecan katmadan ilerliyorki anlatamam.Kısacası değerinden fazla şekilde büyütülmüş buldum.İzlenmezse bir kayıba uğranmaz.5/10
insanlık dersi, annenin fedakarlığı süper aktarılmış. dram yönü daha ağır basan bir film. hiç kimseye güvenme dostun bile olsa hele ki sadece güzelliğe hiç kanma:)
filmin konusu sıkmasa da basit ve sıradan bir film. sinemada izlemek için çok fazla neden gösterilemez. öle ahım şahım süper oyunculuk mükemmel kadro falanda yok.
İLginç bir konu ve çok büyük bir ihanet.. Şoke edici bir senaryo ve berbat bir kurgu!Yönetmenin ilk filmi;dolayısıyla büyük bir işin altına girmiş;konu da yönetmenin tecrübesinden ağır olunca da film de ezilip büzülmüş..Filmedeki AŞK çok basit hiç inandırıcı olmamış..Ameliyat sahnesi ve son 15 dakikası izlenilebilr,,e 15 dakika için de Film izlenilmez..10/6 verdim:(
Paralize olsa bile acı hissetmez insan. Bilinç ile acı hissi farklı şeyler. Eğer acı hissedebilecek durumda olsa hasta zaten paralize de olmaz, direk uyanır.
Eğer bir insan kalp ameliyatı sırasında acı hissedecek olsa şoka girer ve de öyle duygusal yolculuktu falan değil bildiğin hapı yutar, çünkü sonucu ölüme gider büyük ihtimal.
Bilimsel bir olayı çarpıtarak insanlara gereksiz bir korku aşılamışlar sadece.
son zamanlarda izlediğim en harika film. kesinlikle tavsiye ederim. mükemmel bir kurguya sahip son ana kadar gözünüzü ayıramıyorsunuz. joby harold' ı bundan sonra takip etmek gerek sanırım=)