Crank

Sdk-JK
Sdk-JK

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Jason Stathamın en begendiğim filmi...Mükemmel kurgu.Her saniyesinde bir heyecan bir aksiyon.10/10
kardanadam
kardanadam

12 Ekim 2006 tarihinde eklendi
yılın sürprizi.aksiyon sinemasından sıkılmış biri olarak bu filmi izlemeyi düşünmüyordum.farklı bir film olduğunu söylediler ve gittim.aksiyon klişeleriyle epey dalgasını geçen ama kendine güldürmeyen bir film.yakında kült mertebesine erişir.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
’’Crank’’ kendini ciddiye almayan bir film.O yüzden filmlerde illa ki mantık arayan seyirciler bu huylarından 85 dakika için vazgeçebilirler.Ben ise aslında kötü bir film olmamasına rağmen hayal kırıklığına uğradım (çok büyük beklentilere girerek izlememin payı var elbet).Sonuçta on üzerinden yedi veririm ama altı puan verip daha fazla sevdiğim bir çok film var.
Ahmet Büke
Ahmet Büke

30 Mart 2022 tarihinde eklendi
ölümcül bir virüs alan ve ancak andralinle hayatta kalan tetikçinin hikayesi.. Konu çok orijinal başladı. Filmde öyle. Ama gelişme kısmıyla beraber o klasik saçma sapan dövüşlü kırdılı kovalamalı kötü leş abd filmlerine döndü.. Hiç tarzım değil.. Bu tarz nasıl beğenilir onuda anlamış değilim. birde herşeye rağmen sonunu belki güzel bağlarlar film kurtulur dedik... orasıda leş 10 / 4
widmark-2
widmark-2

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Statham ın en iyi filmi, şaşırtıcı bir senaryo, özgün bir film hele espriler yok mu hahaha
si-ar
si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence cok vasat bir filmdi action severlerin bile cok buyuk yanlıslar bulabilecegi bir film.filmde 10larca hata var bu hatalar gözüme her battıgında filmden 1 adım daha sogudum
ammeh
ammeh

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
kötü, çok kötü çakma aksiyon hepsi bu kadar.
cnksy
cnksy

9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Filmde bazı atlanan noktalar var ama onları göz önünde bulundurmassak çok eğlenceli ve mutlaka izlenmesi gereken bir film çıkıyor ortaya.Gerçekten ben izlerken çok eğlendim,müziklerde çok hoş.Ve en önemlisi çok ilginç bir senaryo olmuş bu yüzdende film diğer filmlere göre değişik bir tat sunabiliyor bizlere.jason statham gerçekten çok iyi oynamış,o çok sinirli ve yorgun karakteri sevimli hale getirebilmiş,farklı bir tatta film seyretmek istiyorsanız bu filme bir uğrayın derim.8/10 iyi seyirler.
atillaburge
atillaburge

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Senaryosunu oldukça özgün bulduğumu ifade etmek isterim, bununla beraber oyuncularda hakikaten iyi iş çıkarmışlar. Bol aksiyon ve düşmeyen tempo ile şahsımca herkesin beğenebileceği iyi filmlerden biri...
beck31
beck31

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
süper, aşmış bir film., uzun zamandır izlediğim en iyi filmlerden birisi diyebilirim, ilginç bir senaryo, çok farklı çekim teknikleri, süper bir soundtrack, jason stathamın herzamanki karizmatikliği ile 87 dakika su gibi akıp gitti.
wolkiwolki
wolkiwolki

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmin konusunu, izlemeden önce birkaç arkadaştan duymuştum ve hiç ilgimi çekmemişti...Filme ön yargıyla başladım ve gerçekten çok basit bir konuya, kurguya sahip.Ancak şurası da bir gerçek ki çok sürükleyici bir film.Kamera açıları, sahne geçişleri mükemmel.Bunu söylediğime inanamıyorum ama kesinlikle tavsiye edilecek bir film.Çok eğlenceli ve sürükleyici.İnanılmaz derece akıcı bir film :)))
selenyildiz1992
selenyildiz1992

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
açıkçası bu kadar iyi beklemiyodum süper olmuş kesinlikle tavsiye ediyorumm
topak1983
topak1983

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
fılm de genelde aksıyon surukleyıcı ama adamın tetıkçıyle alaksı yok yınede güzel ızlenebılır
Seza
Seza

9 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film akıcıydı, Jason Statham rolünün hakkını vermiş.
ocelott
ocelott

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film bir çırpıda bitiyor.gerçekten çok hızlı ve heyacanlı bir film.siz daha oturup yerleşene kadar filmin bittiğini görüyorsunuz.konu iyi sayılmasada eğer canınız film izlemek isterse açıp izleyebilirsiniz.iyi seyirler..