ilsalaron
16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Son Zamanlarda seyrettiğim kurgu ve senaryo o olarak en mayakça, en delice ama bir o kadar da kurnazca yapılmış bir film. Filmin temposu o kadar hızlı ki, adeta o 100 dakika boyunca bir Klipler kuşağı izliyormuşsunuz havası estiriyor ancak Kurgu Senaryo çok zekice yapılmış, filmin asıl tabii başarısı yönetmenden ve tabii bu tarz filmlerin artık değişmez oyuncusu olan Stratham’in yine müthiş performasından kaynaklanıyor. Yine de ben Stratham’in artık bu klişe rollerinden kurtulup faklı filmlerde farklı rollerde de oynamasını arzu ediyorum çünkü kendisinde bence o potansiyle çok var ama nedense bu tarz filmleri ve rolleri tercih ediyor. Sonuç, bayağı başarılı bir film.
Jason dan yine bir an bile durmayan bir tempo yine adrenalin ve farklı bir film ama seyir zevgi yüksek ve güzel abartı ve bazı kısımlarda saçmalık olsada izlenmeye değer film kısa olsada sıkılmama garantisi var her saniyede heyecan var çok birşey ummadan izlemek isterseniz kaçırmayın bnce güzeldi...
Boş bir film, izleseniz de olur izlemeseniz de. Aldığı puan çok fazla. Vakit geçirmek için biraz da eğlencelik sıradan bir film. Kafamı yormayayım vakit geçsin diyorsanız izleyin.
film guzeldı ama sonundakı helıkopterden dusus cok sacmaydı adamın asagı dusmesı 5dk surdu adam telefon bıle ettı asagı duserken ucaktan dusse hadı gene olabılır dıycem helıkopterle nası o kadar yuksege cıktılar anlamadım
hakkaten hoş film olmuş ya ben genelde bu tarz filmleri sevmem ama işin içine ufak tefek komikliklerde girince hoş bi film olmuş sonu acıklı bitti ama :)...
aksiyonu bir an bile olsun durmayan bir film. çok orjinal sahneleri var.ben filmin sonunu çok beğendim. aksiyon filmlerinden ve jason dan hoşlanıyorsanız bu filmi mutlaka izleyin.orjinal bir konusu vardı. sizde hiç durmayın bu filmi izleyin. adrenaliniz bol olsun.
jason statham yine döktürmüş birçok abzürt sahnesi var ama nefis bi senaryo üzerine kurulmuş farklı bir aksiyon filmi.ben izlerken çok keyif aldım.karnım ağrıyana kadar güldüğüm sahnelerde vardı.en azından kesinlikle izlenecek bi film olduğunu soyleyebilirim
İlk başlarda biraz sıkılmıştım ama ilerleyen dakikalarda gerçekten çok eğlenceli bir film olduğunu anladım.Aksiyon ve komedi bir arada.Özellikle vücudunun adrenalin salgılaması için yaptıkları çok ilginçti.Bu türü sevenlere tavsiye ederim.
Jason Stathom dan Transporter 1 den sonra çektiği en saçmma kötü hatta vasat sayılacak bi film... aldıı puanında gerçekten layık olmayan bi film bu film için 8,2 çok fazla en fazlasından 6 olması lazımdı ...:@sırf bu yüzden..2/10