Crank

jeyjey83-2
jeyjey83-2

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
jason yine harika yine döktürmüş yine karizma...çok etkileyiciydi gerçekten diğer filmlerini aratmayan performansıyla çok beğendimi söyleyebilirim tetikçiyi....hızlı sinama çekimleri snatch filmini andıran bu yapısıyla film daha bi başka olmuş gerçekten vizyondaki abuk sabuk filmler arasında yeri ayrı tutulmalı gerçekten...fakat sonu hakikaten olmamış havada yere düşerken telefon etmesi falan uymamış ama herşeye rağmen güzel bi film saate bakmadan bi film nası izlenir diyosanız izleyin derim dewamlı aksiyon ve yanında bol kahkaha çok komik yerleri var gerçekten...aksiyon ve komedi bukadarmı harmanlanır......iyi seyirler şimdiden herkese...
qyku
qyku

5 Eylül 2008 tarihinde eklendi
her sahnesinden mizahi bir anlayış çıkarmış olduğum bir film...izleyicinin suratına hafif bir gülümseme kondurmayı başarıyor...fena film değildir...@ma izlemeyenin bir kaybı olmaz..
sadiksercan
sadiksercan

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
jason statham'ın oynadığı taşıyıcıya başka bir kıyafet giydirip bize sunmuşlar güzelde olmuş.
taşıyıcıya göre daha hareketli ve kurgusu daha iyi oluşu filmi izlenebilir kılıyor.

Dikkat!
Filimi izledikten sonra canınız biraz adrenalin çekebilir...!
alba42
alba42

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Her anı heyecan,aksiyon dolu müthiş bi film.Gerek müzikleriyle , gerek oyunculukla gayet başarılıydı.10/8.
Frank-Serpico
Frank-Serpico

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ben izlerken keyıf aldım gercekten abartılı yonlerı warmıydı wardı ama genele vurursak ıyıdı dıyebılırsınız..farklı tur aksıon ızlemek ısteyenler ıcın farklı bır bakıs acısı olabılır bu fılm..
erdiizbul
erdiizbul

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
fılm gercekten cok ılgınc ben bole fılm ızlememıstım konusu karısık ama surukleyıcı bır fılm yanı ızlenebılır hos bı fılm
dokzas
dokzas

3 Aralık 2006 tarihinde eklendi
tamamen piyasa filmi stanhamın aynı rolü ayrı filmlerde tekrar etmesi beni sıktı artık.Filmde bence öyle çok farklı bir şey de yok klip gibi film olmuş bence sinema bu deil dediğim gibi piyasa filmi
monopoly
monopoly

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir aksiyon filmi,sıkılmadan seyrettim.Aksiyon meraklılarına.
karizmatik062915
karizmatik062915

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu fiml dram ve aksiyondan çok komiklik üzerine yapılmış ben sürekli güldüm bence komik bi filmdi:) ama iyi bi filmdi
batmansur
batmansur

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
Şimdi izledim çook manyak bir film.:))yaaa
komedii resmen:))))
jason yine döktürüyoo tabii...
herkes izlesin bencee...
nephelin
nephelin

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Film bence askiyon ve komedi.Çok akıcı bir film.Zaten türüne göre gidiyosanız beğenmeyeceğiniz bir film değil.Hiç olmazsa yeni bi şeyler yapılmaya çalışılmış.Bir de bu pornografik sahne olayını anlamış değilim.Bunlar olsa olsa erotik sahneler olur.Bu tür sahnelerle dolu sizlerin beğendiği on tane filmi çıkarılabilir burada.Arkadaşında belirttiği gibi +13 diyor.Çoluk çocukla gitmiyosunuz ya herhalde ?
Ihsan Hulusi Barstugan
Ihsan Hulusi Barstugan

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle güzel bir film.adam oynuyor ya
Actor-Ums
Actor-Ums

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gayet güzel aksiyon-macera nın filmin her karesinde kendini hissettrdiği sürikleyici bir film.
cihanayger
cihanayger

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ben filmi kötüleyenleri anlıyamıyorum. Hani derler ya baştan sona sürükleyici bu sözleri hak eden izlediğim tek aksiyon filmi. Kesinlikle izlenmesi gerek oyunculuklar senaryo sürüklüyeciliği süper bi kaç sahnede abartmışlar ama o da yakışmış :)
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
adrenaLin dorukta we koca mahaLLenin ortasinda yasamak icin sex yapiLmasi sinema tarihinde yoktur herhaLde...