Crank

birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
adrenaLin dorukta we koca mahaLLenin ortasinda yasamak icin sex yapiLmasi sinema tarihinde yoktur herhaLde...
odinhan
odinhan

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bana Snatchi hatırlattı bu film ama olumlu olarak değil olumsuz olarak..Senaryo yok,kaçalım,koşalım,adam vuralım,aktraksiyon yapalım,gülelim sonra zaman doldu-film bitti,güle güle..10/5
qyku
qyku

5 Eylül 2008 tarihinde eklendi
her sahnesinden mizahi bir anlayış çıkarmış olduğum bir film...izleyicinin suratına hafif bir gülümseme kondurmayı başarıyor...fena film değildir...@ma izlemeyenin bir kaybı olmaz..
fth-tlh
fth-tlh

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Film bir başlıyor nefes alıyorsunuz bittiğinde bırakıyorsunuz_! abartı bir yana gerçekten film tempolu bir aksiyon... fakat gereksiz bir iki sahne resmen yorumların hepsinin kötü olmasına sebep olmuş_! bence kesin izleyin. 8/10
esersezer
esersezer

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bir de eğer aileniz, çocuklarınız ile seyretmek istiyorsanız, kesinlikle uzak durmanız gereken bir film. Kesinlikle...
ugoop-54
ugoop-54

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
amy smartın pazar sahnesi bence günümüz kıslarını en iyi şekilde özetliyooo istemem yan cebime koy hesabı ::)) Bence film eğlencelik 10 üzerinden 5
furkicanosakaro
furkicanosakaro

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Harbi kolpa film. Ben tatile çıktığımda izledim. İzlerken eğlendim ama bana birşey kazandırmadı.İzlemeseniz de olur.Hiçbirşey kaybetmezsiniz yani.
erhancetin
erhancetin

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ben filmi çok kötü buldum.vasatın bile altında bence.nasıl olurda bukadar puan alır şaştım doğrusu.verdiğim zamana acıdım.filmin başlarında konusu hoş gelmişti fakat bi ton saçmalık ve mantık hatası vardı filmde.sonunda da hiçbişey olmadı zaten.bence çok boş bi film.
volkanick
volkanick

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
MTV gençliği için bir başyapıt olabilir ama benim için değil.Bu film ve 8,2 lik notu yeni jenerasyonun dejenerasyonunu simgeliyor...bence
Mustafa Tepe
Mustafa Tepe

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ikinci sınıf bi film. aldığı puanı hak etmiyor. ben 5 verdim. çekim teknikleriyle, abartılı konusu ve sahneleriyle aksiyondan çok komedi filmi olmuş. son sahnede 15 dk. havada kalması ayrı bi gülünç.
halim-turan
halim-turan

27 Nisan 2007 tarihinde eklendi
izlenebilir ama aldığı puanı haketmemiş 10- 7
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
iddalı sevışme sahneleri var komidi ve akiyon sevenler ıcın guzel bi film sonunu boyle bıtırmıyım devam filmleri cekile bilinirdi aslında10/6
ersoybsr
ersoybsr

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
film iyi güzelde ailecek izlemenizi tavsiye etmem.erotik filmlerde rastlyacağınız sahneler var.sanki olmasaydı daha güzel olurdu
xasiomex
xasiomex

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
jason statham anti-kahraman rolünü çok iyi oynamış..biraz daha kaliteli bir prodüksiyon olsa en büyük anti-kahramanlar listesinde ilk 5 e girecek kadar hem de....film ise durmak bilmeyen temposu , bitmeyen enerjisiyle sürükleyici bir action fakat zorlama kurgusuyla vasat bir yapım..
gaffur030685
gaffur030685

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
bir hata daha..bu kadar puanı hak edicek ne yaptı..başrol oyuncusunun hemen hemen tüm filmlerini begenmeme ragmen bu film tek kelime ile berbat...cekim teknikleri beni aşırı rahatsız etti..film izleme atmosferini kesinlikle yakalayamadım..bagırış cagırıştan başka hiç birşey yoktu.konu itibariyle güzel cünkü bunun pek cok örnegini gördük yanılmıyorsam görevimiz tehlike 3 tede aynı konu vardı ve cok başarılıydı.bu yapıma oy bile vermedim...karar sizin