beck31
1.383 değerlendirmeler
6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
süper, aşmış bir film., uzun zamandır izlediğim en iyi filmlerden birisi diyebilirim, ilginç bir senaryo, çok farklı çekim teknikleri, süper bir soundtrack, jason stathamın herzamanki karizmatikliği ile 87 dakika su gibi akıp gitti.
Filmin konusunu, izlemeden önce birkaç arkadaştan duymuştum ve hiç ilgimi çekmemişti...Filme ön yargıyla başladım ve gerçekten çok basit bir konuya, kurguya sahip.Ancak şurası da bir gerçek ki çok sürükleyici bir film.Kamera açıları, sahne geçişleri mükemmel.Bunu söylediğime inanamıyorum ama kesinlikle tavsiye edilecek bir film.Çok eğlenceli ve sürükleyici.İnanılmaz derece akıcı bir film :)))
tam bir komedi filmi idi. Gülmek ten yarıldım. Bazen korku - komedi yapıolar.İğreniyorum.Ama böle aksiyon komedi oldumu süper oluyo yaaa.Hem demişler ne olduğunu anlamadım.O senin sorunun...
Filmde bazı atlanan noktalar var ama onları göz önünde bulundurmassak çok eğlenceli ve mutlaka izlenmesi gereken bir film çıkıyor ortaya.Gerçekten ben izlerken çok eğlendim,müziklerde çok hoş.Ve en önemlisi çok ilginç bir senaryo olmuş bu yüzdende film diğer filmlere göre değişik bir tat sunabiliyor bizlere.jason statham gerçekten çok iyi oynamış,o çok sinirli ve yorgun karakteri sevimli hale getirebilmiş,farklı bir tatta film seyretmek istiyorsanız bu filme bir uğrayın derim.8/10 iyi seyirler.
Jason Statham diğer filmlerinde olduğu gibi filmi götürüyor. Ancak bu film diğerlerine nazaran kötü bir film belki de beklentilerim çok yüksekti. İzlemeye değer.
jason statham yine döktürmüş birçok abzürt sahnesi var ama nefis bi senaryo üzerine kurulmuş farklı bir aksiyon filmi.ben izlerken çok keyif aldım.karnım ağrıyana kadar güldüğüm sahnelerde vardı.en azından kesinlikle izlenecek bi film olduğunu soyleyebilirim
Müthiş bi film harbiden müthiş mutlaka izleyin ama saçmalık olan yerlerde var helikopterden düşerken 5 dakka havada kalması yada sevişme sahnesi gibi :) 8.5
jason statham’ın filmlerinin hemen hemen hepsini izledim. izlediğim filmlerden hiç birini sıkılarak izlemedim hepsinde zevk aldım..tetikçi filmi:bence filmin tetikçiyle hiç bi alakası hatta yanından dahi geçmio ama film güzeldii jason statham’ın oynadığı filmlerinin hepsi çok güzel hiç sıkılarak izlediğim olmadı adrenalin çok çok çok iyiydi ... film de güzeldi
ne olursa olsun, hangi şartlarda olunursa olsun yaşamanın gerekliliğini anlatan bir film. Tümyaşama sarılması gerekenleri kayıp ettiğini sananlara, yaşamına son verme düşüncesi gibi korkunç bir ruh haline girenlere bu film izletilmeli, iyi örnek olur. Çok rahat ve zevkle izlenen bir fim....