Film çok güzel ama bir sahne var ki çok yaratıcı... Filmi izleyenler, bahsettiğim sahnenin hangi sahne olduğunu iyi bilir... Şöyle söyleyeyim; 'İffet' filmini bilenler bilir... Öyle bir sahnesi vardı ki, bir kuşağın ömründen ömür aldı, hayallerini süsledi, Türk sinemasında bir çığır açtı... İşte öyle bir şey...
yılın sürprizi.aksiyon sinemasından sıkılmış biri olarak bu filmi izlemeyi düşünmüyordum.farklı bir film olduğunu söylediler ve gittim.aksiyon klişeleriyle epey dalgasını geçen ama kendine güldürmeyen bir film.yakında kült mertebesine erişir.
jason statham'ın oynadığı taşıyıcıya başka bir kıyafet giydirip bize sunmuşlar güzelde olmuş. taşıyıcıya göre daha hareketli ve kurgusu daha iyi oluşu filmi izlenebilir kılıyor.
Dikkat! Filimi izledikten sonra canınız biraz adrenalin çekebilir...!
Film bence askiyon ve komedi.Çok akıcı bir film.Zaten türüne göre gidiyosanız beğenmeyeceğiniz bir film değil.Hiç olmazsa yeni bi şeyler yapılmaya çalışılmış.Bir de bu pornografik sahne olayını anlamış değilim.Bunlar olsa olsa erotik sahneler olur.Bu tür sahnelerle dolu sizlerin beğendiği on tane filmi çıkarılabilir burada.Arkadaşında belirttiği gibi +13 diyor.Çoluk çocukla gitmiyosunuz ya herhalde ?
Son zamanlarda güzel film arar olmuştum ki Tetikçiyi izledim ve mest oldum gerçekten..Çok iyi ve bi okadar da ilginç bir konusu var..çekimler müthişti..Jason gerçekten bu filmlerın vazgeçilmezi bence bu çizgide kalmalı..çin mahallesi sahnesi bıraz gereksız gıbı ama film tam not..
Son Zamanlarda seyrettiğim kurgu ve senaryo o olarak en mayakça, en delice ama bir o kadar da kurnazca yapılmış bir film. Filmin temposu o kadar hızlı ki, adeta o 100 dakika boyunca bir Klipler kuşağı izliyormuşsunuz havası estiriyor ancak Kurgu Senaryo çok zekice yapılmış, filmin asıl tabii başarısı yönetmenden ve tabii bu tarz filmlerin artık değişmez oyuncusu olan Stratham’in yine müthiş performasından kaynaklanıyor. Yine de ben Stratham’in artık bu klişe rollerinden kurtulup faklı filmlerde farklı rollerde de oynamasını arzu ediyorum çünkü kendisinde bence o potansiyle çok var ama nedense bu tarz filmleri ve rolleri tercih ediyor. Sonuç, bayağı başarılı bir film.
jason yine harika yine döktürmüş yine karizma...çok etkileyiciydi gerçekten diğer filmlerini aratmayan performansıyla çok beğendimi söyleyebilirim tetikçiyi....hızlı sinama çekimleri snatch filmini andıran bu yapısıyla film daha bi başka olmuş gerçekten vizyondaki abuk sabuk filmler arasında yeri ayrı tutulmalı gerçekten...fakat sonu hakikaten olmamış havada yere düşerken telefon etmesi falan uymamış ama herşeye rağmen güzel bi film saate bakmadan bi film nası izlenir diyosanız izleyin derim dewamlı aksiyon ve yanında bol kahkaha çok komik yerleri var gerçekten...aksiyon ve komedi bukadarmı harmanlanır......iyi seyirler şimdiden herkese...
Filmin başında zaten kopuk bir filme geldiğinizi anlıyorsunuz. Film bittiğinde ise sanki gözünüzün önünden hızlıca bir yarasa geçmiş gibi hissediyorsunuz . Tetikçi sizi koltuğunuza çiviliyor adeta . Aksiyon severler zaten bayılacaklar . Film bittikten sonra ADRenalin isteyen işler yapmak isticeksiniz emin olun. Film 83 dakika en az 80 dakikası aksiyon ve gerilim arkadaşlar . böyle bir filmi özellikle sinemadayken kaçırmayın derim. Yönetmen ve senarist ne kadar sınırlarını zorladıysada ( özellikle çin mahallesi olayı :) ) filmin sonuyla birlikte vay be diceksiniz emin olun . Transporter serisinden sonra Jason Statham ın performansıda göz doldurur nitelikte
İlk başlarda biraz sıkılmıştım ama ilerleyen dakikalarda gerçekten çok eğlenceli bir film olduğunu anladım.Aksiyon ve komedi bir arada.Özellikle vücudunun adrenalin salgılaması için yaptıkları çok ilginçti.Bu türü sevenlere tavsiye ederim.