Crank

-Lord-
-Lord-

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok saçma senaryolar gördüm ama bu kadarına pes.....
si-ar
si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence cok vasat bir filmdi action severlerin bile cok buyuk yanlıslar bulabilecegi bir film.filmde 10larca hata var bu hatalar gözüme her battıgında filmden 1 adım daha sogudum
sinema
1 ziyaretçi
31 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu film nasıl bu kadar yüksek puan alıyor hayret...Beş para etmez ne senaryosu düzgün ne bir kurgu var filmde... Filmin sonunda yarım saatte gökyüzünden aşağı düşemedi...Gülmekten karnıma ağrı girdi...
nigvazi
nigvazi

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
fumba ya katılıyorum. filmden anlıyan birini görmek güzel. berbat bir film. diyaloglar 5 para etmez.
karakulah
karakulah

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
farklı bir aksiyon..ve farklı bir bakış açısı..konu iyi fakat senaryo ve kurgu sıfır..ailecek izlenmez..bence değmez..
ottokara
ottokara

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlar beklentilerinizi biraz yükseltin.son yıllarda izlediğim en kötü filmlerden biriydi.jason transporter lardaki bütün kredisini bitirdi bende.10/2
zabidinb
zabidinb

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Ya aksiyon filmi mi komedi filmi mi bilemedim.. bazı sahneleri çok basit ve komik geldi.. Sanırım Türkçe Dublaj lısından izlediğim için extradan basit gelmiş olabilir.. Ama filmin burada anlatılan konusunu okuyunca insan daha fazla şey bekliyor.. bence kötü bir filmdi.. boooom boş bir vaktiniz olursa belki..

Pazardaki sahne çok komikti ayrıca..