Bana Snatchi hatırlattı bu film ama olumlu olarak değil olumsuz olarak..Senaryo yok,kaçalım,koşalım,adam vuralım,aktraksiyon yapalım,gülelim sonra zaman doldu-film bitti,güle güle..10/5
her sahnesinden mizahi bir anlayış çıkarmış olduğum bir film...izleyicinin suratına hafif bir gülümseme kondurmayı başarıyor...fena film değildir...@ma izlemeyenin bir kaybı olmaz..
film tek kelimeyle sıra dışıydı izlediğime hiç pişman olmadım film konusu gibi devamlı adrenalin salgılıyordu kısacası tempo süper sonu şaşırtmadı daha farklı olabilirdi sonunda evet bitti diyosun süpriz yok ama izleyin derim
ben filmi çok kötü buldum.vasatın bile altında bence.nasıl olurda bukadar puan alır şaştım doğrusu.verdiğim zamana acıdım.filmin başlarında konusu hoş gelmişti fakat bi ton saçmalık ve mantık hatası vardı filmde.sonunda da hiçbişey olmadı zaten.bence çok boş bi film.
bir hata daha..bu kadar puanı hak edicek ne yaptı..başrol oyuncusunun hemen hemen tüm filmlerini begenmeme ragmen bu film tek kelime ile berbat...cekim teknikleri beni aşırı rahatsız etti..film izleme atmosferini kesinlikle yakalayamadım..bagırış cagırıştan başka hiç birşey yoktu.konu itibariyle güzel cünkü bunun pek cok örnegini gördük yanılmıyorsam görevimiz tehlike 3 tede aynı konu vardı ve cok başarılıydı.bu yapıma oy bile vermedim...karar sizin
Kesinlikle çok saçma bir filmdi. Komedi mi, aksiyon mu, yoksa aksiyon filmlerini ti'ye alan komedi mi anlayamadım. Hele finali tamamen berbat dedirtti bana. İzlemesemde olurmuş.
jason statham anti-kahraman rolünü çok iyi oynamış..biraz daha kaliteli bir prodüksiyon olsa en büyük anti-kahramanlar listesinde ilk 5 e girecek kadar hem de....film ise durmak bilmeyen temposu , bitmeyen enerjisiyle sürükleyici bir action fakat zorlama kurgusuyla vasat bir yapım..
gerçekten ilginç bir film olmuş tamda jason statham a yakışan bir aksiyon ancak başından beri sürekli bitmeyen temposu yer yer bıkkınlık veriyor yinede izlemeye değer.